Brad Pittet megátkozta egy magyar boszorkány, mert túl sok zombit ölt - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

ENTERTAINMENT WEAKLY - Általában reflexből hajítanánk a kukába, ma azonban egy élelmes ismerős felhívta a figyelmünket a tényre, hogy a Helyi Téma nevű spam-lap olyan leaddel rukkolt elő, ami még a romkocsmák állástalan diplomásait is képes lenne kizökkenteni az állandó merengésből.  Jöjj és lásd!

 

DSC01703.JPG


DSC01704.JPG

 

Gyengénlátóknak, továbbá az örökkévalóságnak okulásul álljon itt a teljes szöveg, vágatlanul:

"Fojtek Vilmos, a boszorkány-hittudományok doktora lapunknak elomndta: ő átkozta meg Brad Pittet, mert legújabb, Budapesten forgatott filmjében a világsztár túl sok zombit ölt meg, ez pedig nem helyénvaló."

Gyanítjuk, hogy a boszorkány-hittudományi doktorátus valami olyasmi lehet, mint Schmitt Pálé anno, és bár már Szikora Robit sem értettük, mikor úgy félte Marilyn Manson koncertjét, mintha maga a sátán jönne Budapestre, de hogy miért zavar egy mezei őrültet az, ha valaki vérszomjas zombikat öl, pláne egy filmben, az végképp rejtély. De a legkevésbé azt a szerencsétlent értjük, aki valamilyen (reméljük) külső tényező hatására e "színvonalas" lap címlapjára varázsolta mindezt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr695245928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |