Floridai emberek úgy póbálják visszafordítani az Irma hurrikánt, hogy tüzet nyitnak rá - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

hurricane-guns.jpg

 

Sztori: Annyira elharapódzott a hülyeség a Facebookon, hogy egy seriffnek nyilvánosan kellett felszólítania az embereket, hogy ne kezdjenek tömeges lövöldözésbe. 25 ezer ember jelezte, hogy részt kíván venni egy eseményen, aminek a lényege, hogy egyidejűleg rálőnek a közeledő hurrikánra. Az eseményt egy 22 éves férfi hozta létre, de maga is meglepődött a kommenteken és az érdeklődők számán. Sokan tényleg elkezdtek azon gondolkodni, hogyan lehet úgy tüzelni a forgószélre, hogy az visszaforduljon - a fenti ábra is azt szemlélteti, miként kell elkerülni, hogy a lövedékek visszaforduljanak. Emellett született egy halom új csoport is, ami meglovagolta a hülyeséget - az egyikben például arra szólítják fel az embereket, hogy legyezzenek nagyon gyorsan a karjukkal, hogy így elfújják Irmát. 

 

53sikfz9c5iz.jpg

 

A seriff azzal érvelt a nyilvanvalóan hülye ötlet ellen, hogy egyrészt nem fordítja vissza a hurrikánt, másrészt viszont rohadt veszélyes lehet, ha egy halom ember elkezd a levegőbe lövöldözni.

 

Forrás: Independent

 

Azt hiszed, hogy álhír, de nem az!

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2712819484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ez pont olyan ertelmetlen faszsag, mint a fahazaik, amit renduletlenul epitenek a hurrikan veszelyes teruleteken.
Aztan minden evben rinyalnak, hogy a vihar lerombolta. Ezek nem normalisak, vagy direkt csinaljak, hogy bekeruljenek a tevebe. Ezek fahazak nyilvan fillerekbol felepithetok par nap alatt, de egyszer kene csak rendes hazat epiteniuk, es akkor 30 evig nem lenne ra gondjuk.
@Albert Ejstejn: amcsik. A fegyver meg a papírház, az kell nekik.
Az amcsi mozik szerint, bárki-bármi is veszélyeztesse az államok lakosságát, Meteor, Vírus, oroszok, Japánok, Ufók, Godzilla, az atomcsapás előbb-utóbb előkerül. Ne skulókat tessék pazarolni, hanem tisztességesen odabaszni irmának.
Ezek az amcsik osztják az észt az egész világnak. Szomorú.
@Albert Ejstejn: a "rendes" házat is elviszi a hurrikán. A faház alatt meg van betonból készült hurrikán óvóhely, ahol simán átvészeli a család a veszélyt.

@Nick a banya: a fegyvertartás mondjuk a cseheknél, szlovákoknál is teljesen normális, pedig velük közös történelmi örökségünk is van.
Nyilván a hurrikánra lövés egy facebookos troll hülye ötletének indult, de sokan nyilván poénból rárepültek.
Nem nagyobb hülyeség, mint az, hogy összegyűlik százezer ember és a dalai láma vagy a pápa vezetésével a világbékéért imádkoznak. A világbékét pont úgy nem fogja elhozni az ima, mint ahogy a lövöldözés nem állítja meg a hurrikánt.

Olyan ez, mint amikor egy indián törzs esőért imádkozik bevarázsgombázva a sámánjuk vezetésével. Nem használ, de nem is árt, viszont mindenki jobban érzi magát, miután kieresztették a gőzt.
@karandash: Az a különbség, hogy míg az amcsik nem hiszik el, hogy a lövöldözés megállítja a hurrikánt, addig a békéért imádkozók elhiszik hogy ettől tényleg béke lesz. Akkor ki is a hülye ?
Az arra alkalmasak elsötétítésén munkálkodók ilyenkor elégedetten dőlhetnek hátra!
Ezt pont én is akartam írni, amit karandash is. A hurrikán a téglaházat is szétb*ssza, csak azt kicsit tovább tart és nagyságrendekkel többe kerül újra felépíteni.

Nem véletlenül csináltak a szintén ciklonveszélyes terület Japánban (csak ott épp a "tájfun" névvel illetik) évszázadokig papírból házat. Jött a vihar, ledarálta a falut, utána három nap alatt újra felépítették.
@karandash: Svájcban élünk, itt is minden katonanak otthon a fegyvere, de nem nap mint nap a lövöldözés (iskolában, templomban, stb.) a móka...
@Nick a banya: az amerikai bűnözési statisztikák szerint azt is fegyver által okozott halálesetnek veszik, ha valaki agyonlövi magát a tornácán, mert öngyilkos akar lenni. Ez a fegyveres halálesetek 70%-a ilyen a statisztikában. A többinél, ami valóban bűncselekmény, meg az amerikai lakosság 6%-át kitevő fekete férfiak követik el az emberölések 50%-át, nem csak a lőfegyveres emberölésekét.
Érdekes módon a 70-es évek előtt nem voltak tömeges lövöldözések, ámokfutások. A városi (fekete) bűnözés, bandák, gettósodás hozták el a drive-by shootingokat. Majd jöttek a "going postal" jellegű munkahelyi, majd később az iskolai lövöldözések. Ezek régen nem voltak, vajon miért jelentek meg? Nem a fegyverek a hibásak, hanem az, hogy rengeteg ember van mentális problémákkal az utcán, nem jut ellátáshoz.
@Void Bunkoid: ez így van, a téglaháznál és a faháznál is a tetőt tépi le a hurrikán, az kb. ugyanolyan sérülékeny mindkét építéstechnológiánál.
Faháznál a termesz lehet még gond.
De beton hurricane sheltert építenek a faházakba is veszélyeztetett helyeken.
@karandash: Francokat. youtu.be/P3HU5WsFOOk

Semmi közük ehhez a feketéknek. Kanadában is több a fegyver, mint az USA-ban, de nem lövöldözik ötévesekba társaikat az oviban...
@Nick a banya: Kanadában nincs több fegyver, pláne kézifegyver, ami ott illegális is. Vadász és sportfegyvere lehet a kanadaiaknak, de fegyvert nem hordhatnak. A mennyiséget tekintve szintén sehol sincs Kanada az USA-hoz képest. És volt már egyetemi lövöldözés Québec-ben is. Kanadában a közelmúltig nagyon kevés színesbőrű élt. Toronto meg Vancouver régen békés városok voltak, ma már ott is változnak a dolgok, nem olyan vidám már a kép. Drogok, mentális betegek (bár Kanadában inkább kapnak ellátást, európaibb jellegű az egészségügyi rendszerük), négerek, gettósodás, bevárosi slum-osodés stb.
@Nick a banya: ja, egy Michael Moore filmet belinkelsz, az roppant hiteles. Ő egy propagandista, propagandafilmeket gyárt.
Az USA-ban az összes emberölés 50%-áért a lakosság 6%-át kitevő fekete férfiak a felelősek. Ez egy kurva kemény igazság, cáfolhatatlan adat, de sokak szerint ez is egy "hate fact".
@karandash: a propagandista te vagy, de mit véded az amcsikat? Megválasztották a trampot (így, a-val!), mi kell ettől több bizonyíték, hogy barmok?
@Nick a banya: fake news! A statisztikákkal nem tudsz vitatkozni, csak homokba dugod a fejedet. Trump elnök remek ember, de sajnos az establishment lassan behálózza az adminisztrációját. Ők azok, akik a hagyományos politikai elit emberei, a Bush, Clinton klánok talpnyalói, a globalista háttérhatalmi elit csicskásai, akik nem akarják Amerikát újra naggyá tenni. Trump jó. Barack Hussein Obama szégyenletes örökségét semmissé tenni nem egyszerű, hisz 8 évig uralkodott a kenyai iszlámista.
Ha nem tetszik, hogy demokratikusan megválasztotta az amerikai nép, akkor neked a demokráciával van bajod.
@karandash: uhum. Orsos meg Putyin meg egyenesen kivalo allamferfiak, nem? Pont neked van a demokraciaval bajod, ha ezt gondolod. Meglasd a csavargo nem fogja a mandatumat kitolteni, nem veletlenul. Nem mellekesen pedig az oroszok babja...
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |