Saját magát kereste az eltűntnek hitt turista, akiről kiderült, hogy csak átöltözött, és nem ismerték fel a társai - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

4f75567e-a9d6-457b-b159-bf2b9287ef55.jpg

 

Minden Idők Leghülyébb Történetei sorozatunkban ma az ázsiai turistát mutatjuk be, akit eltűntnek nyilvánítottak az izlandi kiránduláson.

 

2012-ben az izlandi Eldgjá vulkán közelében nyoma veszett egy nőnek. Egy turistabusz utasai kirándultak a környéken, ők vették észre a túra végén, hogy az illető hiányzik. Senki sem tudta, hol lehet a nő, úgyhogy bejelentették az eltűnését. A személyleírás szerint a keresett személy

 

"ázsiai, 160 cm körüli, sötét ruhát viselt, és jól beszélt angolul."

 

A hatóságok nekiláttak a nő felkutatásának, még önkéntes keresőcsapat is szerveződött nagyjából 50 fő részvételével. A sztori jó véget ért, de elég szokatlan módon: 

 

kiderült, hogy a nő, akit nem találnak, ott van a keresők között, csak átöltözött!

 

A többi turista nem ismerte fel őt, miután ruházatot cserélt, a nő pedig a személyleírás alapján nem jött rá azonnal, hogy róla van szó!

 

via Yahoo News

 

 

Azt hiszed, hogy álhír, de nem az!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5111790953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |