Panaszt tettek a tanár ellen, mert biológiaórán kimondta azt, hogy vagina - Függő Hírügynökség

Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

facepalm_1.gif

 

Ha eddig kételkedtünk volna abban, hogy az emberiség megérett a pusztulásra, ennek az idahoi tanárnak a története mindent nyilvánvalóvá tesz majd!

 

Tim McDaniel élete 2013-ban változott meg végérvényesen, amikor legnagyobb meglepetésére egyes szülők hivatalos panaszt tettek ellene, amiért szerintük szemérmetlen dolgokat mondott a gyerekeiknek.

 

A biológiatanár bűne az volt, hogy az emberi szaporodás ismertetése során többször is kimondta a vagina szót a gyerekek előtt.

 

Bár a panaszokat elutasították, a sztori a helyi újságok címlapjáig jutott, és bár nagyon sokan kiálltak a meghurcolt oktató mellett, állítása szerint az eset óta teljesen megváltozott az élete.

 

Elege lett abból, hogy folyton összesúgnak a háta mögött, ezért egy ideje már szinte egyáltalán nem mozdul ki otthonról, nem jár társasági eseményekre.

 

tim_mcdaniel.jpg

Tim McDaniel

 

A férfi 17 éve tanított ugyanabból a tankönyvből, és előtte sosem volt ellene panasz. A sz7lők ezúttal azt kifogásolták, hogy a férfi szexuális felvilágosítást tartott a gyerekeiknek, elmagyarázta a fogamzásgátlást, sőt, egyszer még a klímaváltozásról is levetített nekik egy filmet, mivel azonban a film narrátora Al Gore volt, ezért azzal is megvádolták, hogy politikai propagandát terjesztett.

 

Azóta egyszerűen kerüli ezeket a témákat az óráin, így a gyerekek nem kapnak szexuális felvilágosítást. A férfi azt tervezi, hogy öt éven belül nyugdíjba megy, és elhagyja a várost, ahol egész életében tanított.

 

via EastIdahoNews

 

Azt hiszed, hogy álhír, de nem az!

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5811757789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ha már mobilon írod a posztot, legalább azt a prediktív izét kapcsold be! ;)
(Sz7lők)
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |