Nem akarta, mégis beválasztották a városi tanácsba a legendás norvég blackmetál zenészt - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

5872.jpg

 

Fenriz, vagy eredeti nevén Gylve Nagell az egyik legnépszerűbb norvég blackmetál duó, a Darkthrone alapító tagja és dobosa, a műfaj egyik legnagyobb legendája, valamint rádiós műsorvezető és zenei újságíró. Meg most már politikus is, pedig az sosem akart lenni.

 

Fenriz egy 6000 fős norvég városkában, Kolbotn-ban él. Az önkormányzati választások során felkérték, hogy ő is csatlakozzon a jelöltekhez. A norvég hivatali viszonyok elég bonyolultak, de a lényeg, hogy Fenrizt egy ún. tartaléklistán szerették volna szerepeltetni. Ő egy pillanatig sem vette ezt komolyan, de viccből rábólintott a jelölésre. 

 

A kampányfotóján a macskájával pózol, a kép mellé pedig azt írta a Facebookon, hogy "Kérlek, ne szavazz rám!"

 

fenriz-cat-poster.jpg

 

Fenriz azonban alábecsülte a cuki macskák erejét, ugyanis megválasztották, így most négy éven át köteles ellátni törvényileg előírt feladatait egy hülye vicc miatt. Hogy pontosan mi a szerepe, arról így nyilatkozott:

 

"Alapvetően én akkor jövök a képbe, amikor azok az átlagos embrrek, akik nagy meetingekre járnak megbetegszenek, vagy ilyesmi. Olyankor ott kell ülnöm helyettük, és hülyén érezni magam a sok normális ember között."

 

Vagyis most már nem tűnik akkora poénnak, hogy igent mondott a felkérésre.

 

tumblr_mvr63nhd6f1sb31yro1_500.gif

 

Egyébként ha érdekel a norvég black metál szcéna, van róla egy tök jó doksifilm. Fenriz is szerepel benne, egyszer például nyugodtan vonatozik, amikor igazoltatják a rendőrök. Az a címe, hogy Until the light takes us, és fent van az egész Youtube-on.

 

via Fact

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4011701657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |