Egy 16 éves lány 17 milliót keresett azzal, hogy kínai szülőknek segít elnevezni a gyereküket - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

girl.gif

 

Beau Jessup egy brit diák, aki létrehozot egy honlapot, ami segít a kínai szülőknek angol nevet választani a gyereküknek. Erre azért van szükségük, mert 1) a rendes kínai nevüket Kínán kívül nem tudja kimondani senki és 2) mert ha külföldön szeretnének tanulni/karriert építeni, akkor jobban hangzik egy angol név, mint egy kínai.

 

Ezt Jessup egy kínai vakáció alkalmával tudta meg, amikor egy ismerős családdal arról beszélgettek, hogy milyen angol nevet adjanak a kisbabájuknak. Kiderült, hogy ez mindennapos probléma Kínában: rengetegen akarnak angol nevet adni a gyereknek, de gyakoriak a csúnya mellényúlások, volt például gyerek, akit Rolexnek neveztek el a szülei.

 

beau.jpg

 

A 16 éves lány meglátta a piaci rést, és létrehozta a Special Name nevű oldalt, ahol csak ki kell választani a gyermekre legjellemzőbb tulajdonságokat 12 személyiségjegy közül, és az máris javasol egy hangzatos, gyakori angol nevet.

 

A biznisz eléggé bejött, eddig 48000 fontot (~17 millió forintot) hozott a Jessup család konyhájára.

 

Az oldalon egyébként a lány képe helyett egy stockfotó látható egy idősebb nőről, Beau ugyanis attól tartott, hogy nem veszik komolyan a szolgáltatást, ha elárulja a valódi korát.

 

via Newsbeat

 

AZT HISZED, HOGY ÁLHÍR, DE NEM AZ!

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3811692617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kevin. Isaura. Romárió. Armandó, Anunszió...
Tessék. Ingyen van.
@BéLóg:
No, ezert nem te kerested ezt a 17 millat, Humor Harold...
Kinai ismeroseim nevei: Aaron, Odie, Joseph, Eddy, inkabb fizettek volna a csajnak.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |