Itt egy nő, aki szoptatja a pasiját, meg egy másik, aki a kutyáját - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

COSMOPURITÁN - Ha ma csak két nagyon durva sztorit olvasol el furcsa szoptatási szokásokról, akkor ezek legyenek azok, garantáltan más szemmel nézed majd a világot!

stewie.gif

 

Ez a nő otthagyta a munkáját, hogy kétóránként megszoptathassa a barátját!

jenniferbreastfeed.jpg

 

Jennifer Mulford 36 éves, az interneten olvasott róla, hogy létezik felnőttkori szoptatási mozgalom. Követői szerint sokkal mélyebb kötődés alakulhat ki két felnőtt közt, ha kapcsolatukat az anyatejre építik. 

 

Jennifer és a barátja, Brad úgy döntöttek, kipróbálják a dolgot. Annál is inkább, mert a nő állítása szerint szex közben is azt élvezi a legjobban, ha hozzáérnek a melléhez, így biztos volt benne, hogy a szoptatást is imádni fogja.

 

breastfeed.jpg

 

Annyira rápörögtek a témára mindketten, hogy Jennifer kétóránként megszoptatja Bradet. Erre amúgy azért is szükség van, mert a csaj nem szült soha, és könnyen elapadna a teje, magyarul így veri át a testét, hogy Bradnek jusson nyányó. Mivel kétóránként bajos lenne hazarohangálni, ezért a nő otthagyta a munkahelyét, ahol pultosként dolgozott, hogy nyugodtan szoptathasson. Király, nem?

 

De ez mind semmi! Most figyelj!

 

Ez a nő nem tudott szoptatni a szülés után, most viszont már tud, ezért a kutyáját szoptatja

brestfeed_dog.jpg

 

Ez a sztori már nem annyira vicces. Terry Grahamnek két gyermeke is van, de egyiküket sem tudta szoptatni. Később azonban észrevette, hogy a kutyájuk előszeretettel nyalogatja a kifejt anyatejet a cumisüvegről, és azóta rendszeresen szoptatja a kutyát. Számára ez nem csak bizarr szokás, hanem gyakorlatilag terápia, így pótolja be, amit nem tudott véghezvinni a gyerekeivel. Tudja, hogy sokan bolondnak nézik, rengeteg negatív hozzászólást kapott már, de állítása szerint jobb anyának érzi magát, mióta szoptatja a kutyát.

 

Ha ez nem volt elég, olvasd el a nő sztoriját, akit lespricceltek anyatejjel egy parkban!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9411681003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |