Beszólt a nyilvánosan szoptató anyának, lespriccelték anyatejjel - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

katy-perry-squirt-boobs.gif

 

Na ebben a vitában tegyen igazságot, aki tud:

 

A világon kétféle ember van: akit zavar a nyilvános szoptatás, és akit nem. Hogy melyik félnek van igaza, az most talán mindegy is, az viszontbkétségtelen, hogy ebben a véleményháborúban mindenki mindent bevet, hogy lenyomja a másikat. A napokban pedig új fegyver jelent meg a csatatéren:

 

egy feldühödött anyuka egyszerűen lespriccelte anyatejjel a nőt, aki beszólt neki!

 

Igen, a melléből. Ami akkor is elég undorító dolog, bármit is gondolunk amúgy a nyilvános szoptatásról, hiszen senki nem szeret idegen emberek testnedveiben fürdeni (illetve nyilván akad ilyen, de az más lapra tartozik).

 

 woman-charged-with-assault-for-squirting-breast-milk-on-police-officer-image-4.gif

 

Az eset az angliai Dartford-ban történt, egy közparkban. A nőt zavarta, hogy a közelében szoptatni kezdett egy kismama, és ezt szóvá is tette: megkérte, hogy menjen inkább máshova, privát helyre elintézni az ilyesmit, nem szeretné ugyanis, hogy a gyereke vagy a férje, "akinek nagyon könnyű elvonni a figyelmét" ilyesmit lásson.

 

A nő válaszát már fentebb ismertettük. A bizarr sztori itt véget is érhetne, de az anyatejjel pofánlőtt nő kiposztolta az egészet a Facebookra, ahol természetesen kapott hideget, meleget egyaránt!

 

36e80e7f00000578-0-image-a-164_1470406843348.jpg

 

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr749111516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anyuka kössön csomót a férje farkára és ne másokat basztasson a tahó kanja miatt. A miniszoknyás nőknek is beszól?
De a szoptató anyuka sem tette jól, hogy lespriccelte, ugyanis tök kár az értékes anyatejet egy ilyen besavanyodott, mísz picsára pazarolni. Inkább rúgta volna seggbe a hülye libát.
Megérdemelte az a lespriccelt dög! A szoptatós kismamák meg tegyék, ha egyszer úgy alakul a helyzetük! Épeszű emberek segítik őket mindenben, amiben csak lehet, vagy ha finnyásak nem néznek oda.
Az igazság megint félúton hever. Lehet ugyanis diszkréten is szoptatni, egy tetrapelenka használatával például. Leben und leben lassen... magyarán tisztelet és tapintat :-). Az sem normális aki ebből szabadságharcot csinál...
@Ad Dio:

Azt ugye nem tudtuk meg, mennyire kihívóan vagy diszkréten szoptatott az anya. A felháborodott 3.14csa véleménye nem feltétlenül elfogulatlan.
Ma csak anyatejjel spriccel, holnap meg már le is fossa, vagy huggyozza azt, aki szóvá teszi neki a közterületen könnyítést. De minek is különbözzön az ember az állattól, mindketten a természet gyermekei, ezért mindkettejüknek közterületen, kendőzetlenül kell végezni a testi szükségleteit
Exibicionista kurvákat, akik élvezik a magamutogatást, tizedelni kéne törvényileg, de minim azonos büntetést érdemelnek a hasonlóan beteg férfiakkal!
@Aldou Raine: Igaza van a kollegának, akkor szarhat is az utcán, ha rájön, ugye?
Megérdemelte (a fröcskölést).
@ebella:

Így van, sőt, a legtöbb gyerek 2 éves koráig szokott szarni akár az utcán is, bele a pelenkába.

A kisgyerekek ilyenek.

Valamikor te is ilyen voltál :-)))))))))
Ennyi erővel azt is toleránsan kellene eltűrni, hogy nyilvános helyen szarjon, hugyozzon mindenki. Az ürítés sokkal sürgösebb szükséglet, mint az evés. Ahol ránk jön, szarni, hugyozni lehessen. Az éhes gyerek etetése sürgősségi szempontból inkább az ember nemi kielégültség igényéhez haszonlítható hasonlítható. De tudjátok mint? Legyen szabad nyilvánosan szarni, hugyozni, faszt verni, szoptatni. Aki pedig beszól, azt lehessen szarral, huggyal, gecivel vagy anyatejjel lefröcskölni.

Mellesleg az anulyatej pont olyan váladék, mint a sperma, többek közt a HIV vírus is terjed vele. Szóval azok, akik itt egyetértenek a primitív szopató anyával, azok gondolom azt se bánnák, ha spermát lőnének rájuk az utcán...
@ebella: sőt, a szarás az egy sokkal nehezebben elodázható szükséglet, mint a szoptatás. A szoptatás pont úgy elhalasztható pár perccel, fél órával, mint a faszverés.
@Aldou Raine: épeszű ember nem veri a faszát nyilvánosan, nem spriceli másokra a gecijét az utcán, nem önti rájuk a vérét, nem locsolja őket anyatejjel.

Az anyatej pont olyan megítélés alá esik közegészségügyi szempontból, mint az ondó vagy a vér. Veszélyes anyag, nem véletlenül kezelik fertőzésveszélyes anyagként.

Remélem hamarosan jön egy hír, hogy egy nyilvánosan maszturbáló vagy székletét ürítő ember lefröcskölt a termékével egy akadékoskodót. És akkor is lehet majd tapsikolni.
@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Pontosan azért, mert 1. nem tudjuk mennyire törekedett diszkrécióra a szoptató anyuka, 2. nem tudjuk mennyire volt kulturált a méltatlankodás, nehéz bármit is mondani. Bár a tejjel spriccelés mint vitaeszköz minimum problémás jellemre enged következtetni.
@karandash: ha neked az anyatej olyan, mint a geci, az csak azért lehet, mert apád szoptatott gyerekkorodban, nem anyád. Nem csoda, hogy ilyen kreténre sikeredtél.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |