Itt egy pár, akik egyedül hagyták a két éves gyereküket, és elmentek Pokémon Gózni - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

1470061981251.jpg

 

Az életben ugye vannak prioritások. Mindenkinek más fontos. Ezt az arizonai párt pölö azért tartóztatták le, mert másfél órára felügyelet nélkül hagyták a 2 éves gyereküket, és inkább elhúztak bulbasaurra vadászni.

 

A szomszéd vette észre, hogy a kiskölök egyedül csatangol a kertben a hőségben, mezítláb, izzadtan. Ő értesítette a rendőrséget, akik tárva-nyitva találták a házat, miközben a szülőknek nyoma sem volt.

 

Felhívták a 27 éves apát, aki erre annyit reagált, hogy

 

"és akkor mi van?"

 

Mikor később hazatértek, elmondták, hogy a kissrac még aludt, amikor leléptek egy közeli helyre Pokémon Gózni.

 

via Fox News

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr778929614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mehetnek a villamosszekbe
Tulajdonképpen miért nem kell a gyerekcsináláshoz engedély?
@Lady Ann: tulajdonképp mi köze az államnak mindenhez? Tipikus példája ez az életidegen, emberellenes etatista gondolkodásnak. Gyerekkoromban elég sokat csatangoltunk egyedül. Szüleink idejében meg kifejezetten normális dolog volt vidéken szabadjára engedni a gyerekeket. Magyarországon mit tett volna a szomszéd? Megfogja a gyereket, megitatja, lemossa az arcáról az izzadságot, beviszi a házba, beszélget vele, játszik vele, amíg szülei hazaérnek. Amerikában ez totálisan elképzelhetetlen, inkább rájuk hívják a rendőrséget és börtönbe küldik őket. Mert az a jó a gyereknek, ha a szülei sitten rohadnak. Meg az is teljesen általános, hogy ha egy apuka az óvodába viszi a gyerekét és ha búcsúzóul megpuszilja, akkor az óvoda feljelenti pedofília miatt, regisztált szexuális bűnöző lesz és soha nem mehet gyerekek közelébe többet.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |