Metszőollóval pénisztelenítette a féltékeny férj a jogászt, aki lefeküdt a feleségével - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

cock.gif

 

A japán exboxoló Ikki Kotsugai eléggé bepipult, mikor megtudta, hogy a felesége lefeküdt a jogász kollégájával, akivel a bíróságon dolgozott: fogott egy metszőollót, rárúgta az ajtót a 42 éves férfire, alaposan elagyabugyálta, majd leteperte és levágta a farkát. Az eltávolított testrészt aztán egyszerűen lehúzta a vécén, így az a tokiói csatornahálózatban végezte, az orvosoknak esélyük sem volt visszavarrni.

 

A 25 éves elkövetőt 4 év börtönre ítélték. A férfi azzal védekezett, hogy felesége elmondása alapján az áldozat kényszerítette az aktusra, ezért dühödött be.

 

Csakhogy később kiderült, hogy ez nem igaz:

 

a feleséget senki sem kényszerítette, saját akaratából feküdt le a jogásszal!

 

És ha nem lenne így is elég súlyos ez a sztori, most jön az igazán japános fordulat:

 

Kotsugai azóta bocsánatot kért az áldozatától, aki pedig bocsánatot kért tőle, amiért lefeküdt a feleségével.

 

via Independent

 

Hülye hírek a Függőn!

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr478871952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nőt kellett volna büntetni!
"A 25 éves elkövetőt 4 év börtönre ítélték." - tehát gyakorlatilag ennek a 4 évnek egy kis részét fogja csak börtönben tölteni, mert ott bent jól viselkedik. Hurrá!

Szerintem minimum 10 évet ér egy ilyen aljas indokból elkövetett csonkítás.

A nő meg röhög a markába és dug mással azóta. Az asszonyt kellett volna meg-vakkomondorozni.
szegín' faszi. illetve már nem az. mondjuk az ügyvédeket én is kasztrálnám, tisztelet a kivételnek
@karandash: Most mi van ezen csodálkozni való?
Példabeszédek könyve
Kerüld a rossz nőket
1Figyelj, fiam, a bölcsességemre, és okosságomnak nyisd ki a füledet, 2ne veszítsd el megfontoltságodat, és az ajkad őrizze meg a tudást. Ne vess ügyet romlott nőszemélyre! 3Mert méztől csepeg az idegen nő ajka, és az olajnál is simább az ínye, 4de végül keserű, akárcsak az üröm, és olyan éles, mint a kétélű kard. 5Lába lefelé, a halálba viszi, szilárd léptekkel az alvilágba tart. 6Útjai csapongók, nem törődik vele, így aztán nem is jár az élet ösvényén. 7Éppen ezért, fiam, hallgass most rám, s ne tántorodj el számnak szavaitól! 8Tartsd utadat mindig távol tőle, háza ajtajához közel sose kerülj! 9Különben kiszolgáltatod méltóságodat, kegyetlen embernek adod éveidet. 10Javaidból akkor mások laknak jól, más házába jut, amit összekuporgattál. 11Végül aztán sóhajtoznod kell, amikor majd elveszted testedet, húsodat, 12s be kell vallanod: „Gyűlöltem az intő szót, és szívem utálta, hogyha megdorgáltak. 13Nevelőim szavát hallatlanra vettem, nem fordítottam fülem tanítóim felé.
Bölcsesség a mai világban??


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |