Csak egy jó horrorfilmért ment a moziba, de meghalt és még a teste is eltűnt - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

anigif_enhanced-buzz-24902-1429727836-18_1.gif

 

Egy 65 éves fickó szívrohamot kapott a Démonok között 2 vetítésén és meghalt. A holttestnek később a halottszállítóval együtt nyoma veszett.

 

Az eset Indiában történt, a sztori ijesztő része pedig az, hogy a férfi pont a Démonok között című beszaratós horrorra váltott jegyet. A film a híres enfieldi poltergeist esetén alapul: a '70-es évek végén egy önkormányzati bérlemény lakóit kopogó szellem terrorizálta, a legkisebb lányt pedig megszállta valami, aminek a hatására mély, dörmögő hangon kezdett beszélni, és levitált. A film természetesen tele van klasszikus ijesztgetéssel, nem csoda, hogy a férfi infarktust kapott:

 

1b0dc630-97af-0133-985d-0a6c20e5e327.gif

 

A film egy pontján a férfi mellkasi fájdalmakra kezdett panaszkodni, de hiába szállították kórházba, nem tudták megmenteni. Az orvosok ezután úgy döntöttek, a testet elvitetik a halál okának alaposabb vizsgálata céljából egy másik kórházba, de az útközben a szállítóval együtt eltűnt.

 

Az esetet persze imádta a sajtó és a paranormális jelenségek rajongói, és persze elterjedt az is, hogy a film meg van átkozva. Mindenféle pletykák kezdtek terjengeni, volt például, aki azt állította, hogy miután hazament a moziból, valaki egy keresztet rajzolt a fürdőszobájában lévő tükörre.

 

facebook-557108.jpg

 

Akárhogy is, a producerek valószínűleg eléggé nevetnek most.

 

Hülye hírek a Függőn!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr838824126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |