A Sátán óriásai építették Stonehenge-t! - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

ÖSSZEESKÜVÉS-ELMÉLETEK - Legalábbis ezt állítja egy kreacionista hittérítő. A magyarázata amúgy tök logikus, mondhatni kikezdhetetlen. Mondhatni.

stonehenge.jpg

 

Dennis Lindsay teológus, a Krisztus a Nemzetekért nevű szervezet vezetője azt állítja, rájött a nyitjára a sokakat izgató kérdésnek, hogy ki építette az angliai Stonehenge kőmonolitjait. A válasz nagyon egyszerű: óriások!

 

Az analógia a következő:

 

Stonehenge = bazi nagy kövek

-> a nagy kövek nehezek

-> az emberek nem bírják el őket

-> az építők tehát nyilvánvalóan nem emberek voltak, hanem erősebb lények

-> mi erősebb az embernél?

Hát az óriások!

 

És honnan jöttek az óriások?

 

Erre is megvan a magyarázat, méghozzá az, hogy az anyjuk picsájából a Sátán teremtette őket, hogy elpusztítsa Izraelt! A Sátán amúgy azért tör Izraelre, mert Jézus az emberek megváltásáért jött a Földre, nem az óriásokért, vagy a bukott angyalokért.

 

Hogy mi köze van Izrael elpusztításához annak, hogy valaki bazi nagy köveket halmoz fel egy tisztáson Angliában, arról nem esett szó, de Lindsay szerint a Stonehenge csak egy a világon található sok ezer monumentális építmény közül, melyek bizonyítják, hogy léteztek óriások. Igaz, semmilyen régészeti bizonyíték nem támasztja ezt alá, de más tuti nem bírta volna el azt a sok nagy izét!

 

 

Hülyék és hülyeségeik a Függőn!

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr698784816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem, a ballibák sokkal értelmesebb magyarázatot adtak: szerintük a Zorbán csinálta, mert ezzel is erősíteni akarta diktatúráját.
@BircaHang Média szerkesztősége: Szerintem egy bolgár ősbirka leszármazottai...
A screenshot-on is látszik: ezek csak a hiszékeny hülyék pénzére mennek rá. Kíváncsi lennék, a prédikátor hisz-e abban, amit mond.
Szerintem a kelta táltosok növesztették a földből!!!44!444!
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |