El akarta égetni az EU zászlaját, de az EU tűzvédelmi szabályai miatt meggyújtani sem tudta rendesen - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

Egy nappal a hónap és az év vége előtt befutott december legnagyobb balfasza is egy unióellenes jobboldali angol lázadó képében.

 eu.jpg

 

Hála Istennek a brit euszkeptikus társasághoz tartozó fickó videóra is vette, ahogy az unió zászlaja helyett saját magát égeti. A felvételen előbb össze-vissza beszél arról, miért kell vesznie az egységes Európának, és olyanokat mond, mint "kényszerített tömeges bevándorlás", ami szerinte felér egy britek elleni népírtással. Aztán megpróbálja felgyújtani a zászlót, de éppen csak megperzselni tudja, az EU előírásainak megfelelően ugyanis nem gyúlékony anyagból van.

 

 

Ezúton gratulálunk!

 

Hülye hírek! Függő! Lájk!

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr988213116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jobban fel kellett volna keszulnie, es szereznie csinalnia kellett volna egyet egheto anyagbol.
Azert az sem gyenge, hogy unioban, mar eleve szamitanak arra, hogy majd felgyujtjak a zaszlot, es ezert tuzallo anyagbol keszitik.
Nem tuzallo zaszlot kene gyartaniuk, hanem olyan torvenyeket, es olyan allapotokat teremteni, hogy az emberek ne akarjanak zaszlot egetni.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |