Meghalt a gyerekük, mert az ördögűző tanácsára nem adták be neki az inzulint - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

A szülőknek az sem lett gyanús, hogy a magát varázslatos gyógyítónak nevező kretént úgy hívják: Sárkány Istenség!

 

facepalm.gif

 

Hiroji Kondo egy önjelölt ördögűző és varázsló, vagy mi a fasz. Tegnap bekaszlizták a rendőrök, mert nagyon valószínű, hogy a zseniális tanácsai közrejátszottak egy 7 éves kissrác, Shun Imai halálában. A kölyöknek 1-es típusú diabétesze volt, de a sarlatán azt mondta a szüleinek, hogy álljanak le az inzulin adagolásával, mert szerinte a rosszulétek oka valójában az, hogy megszállta az ördög, és ő, a nagy varázsló majd kézrátétellel meggyógyítja.

Nem sikerült.

 

A kissrác kómába esett, majd meghalt. Feszegethetnénk persze, hogy mekkora kretén szülei voltak a gyereknek, de az igazság az, hogy kétségbeesett szülőként az ember lehet hogy hajlamos beszopni egy idő után bármit, amitől azt reméli, hogy helyrejön a kölyök egészsége.

 

De a magát Sárkány Istenségnek nevező kuruzslóhoz hasonlóknak, akik mások szenvedéséből próbálnak hasznot húzni hamis ígéretekkel, őszintén kívánjuk, hogy a pokol tüzén égjenek el, és bassza seggbe őket az ördög, amit olyan előszeretettel emlegetnek és próbálnak kiűzni!

 

(via The Times)

 

Prémium hülye hírek. Függő. Lájk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr248120740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |