Erektáló péniszű kisgyerekkel leszállás a hátsó ajtón! - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Tamás J. Bertalan

allofaszubaby.gif

 

Ja, semmi, csak utaztunk a trolin, és ez jött szembe!

 

Jó érzés tudni, hogy a mozgáskorlátozottakhoz hasonlóan most már az állandó merevedéssel küzdő kisklambók is akadálymentesen közlekedhetnek a fővárosban! Köszönjük!

 

Lájk, ha te is örülsz a közösségi közlekedés fejlődésének!

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr878118590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ÉN ezt má komolyan nem értem! Már az is baj, hogy szeretett BKV-nk (mert ugye a trolikat még ők üzemeltetik) korrekt módon tájékoztat, ennek jegyében a lehető legpontosabb piktokat ragasztgatja fel a legújabb beszerzésű, tűzpiros jóféle Solarisokra, illetve a "középkorú" MAN-okra, hogy most a dieselből trolibusszá vedlődött IK412-ről már ne is beszéljek?!? Igen, a merev farkú pulya az bizony egy valós markáns utastömeg, épp ezért egyáltalán nem mindegy, hogy ezen nís milyen pontos eligazításban részesül! Természetesen, ezen az ajtón az épp "standby" állapotban leledző kukival rendelkező kislegények is le-fel szállhatnak, de a vigyázzban álló pöcörőjűeknek mindenképp előnye van minden egyéb utassal szemben...
Apró figyelmesség a BKV-tól Önöknek, Önökért...
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |