Gatyájukba menstruálva tüntettek a tamponadó ellen a brit csajok - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

Öt százalékos "luxusadót" vetne ki a brit parlament az általános egészségügyi termékekre, köztük a tamponra és betétre is. Két csaj kiment nyilvánosan vérezni, hogy megmutassa, milyen lesz az, amikor az embereknek nem lesz pénze ilyesmire.

 

bleeding3.gif

 

Hát, röviden: nem lenne fasza.

 

Például sokkal több ilyen kép készülne: 

 

bleeding2.jpg

 

A két csaj elég nagyot ment az akciójával, kaptak is vagy egy zsáknyi támogató, meg fikázó kommentet. Egyesek elküldték őket a vérbe (bocs!), mondván: a parlament nem attól fog másképp dönteni, mert két csaj összevérezte a fehér gatyáját. 

 

bleeding1.jpg

 

Ugyanitt megemlítenénk, hogy vannak feminista arcok, akik szerint semmi undorító nincs a menstruációs vérben, sőt, menstruálni menő, szóval ezért simán le is fényképezik magukat vagy a tamponjukat havibaj közben. Rupi Kaur, aki egy feminsita művész például nagy vitát váltott ki azzal, amikor szóvá tette, hogy a menstruálós képeit letörölte az instagram.

 

bleeding4.jpg

 

bleeding5.jpg

 

Tök megnéznénk egy nyilvános vitát a két banda közt arról, hogy akkor most nyilvánosan vérezni fasza vagy faszság. Addig viszont szavazzatok ti:

 

 

Like, ha bírod a vért!

 

19 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr628060298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ha felemelik a wc papír árát, én meg a gatyámba szarok.
Tudom, jópofának tűnik a cím, csak kicsit fura, ugyanis egyébként is gatyában (vagy szoknyában, vagy amiben éppen vagyunk) szoktunk menstruálni. Sajnos ez nem úgy működik, mint egyéb tevékenység (pl. a pisilés), hogy gatya letol, kienged, gatya vissza. :) Mennyivel egyszerűbb lenne.
Ettől függetlenül ezek a csajok hülyék és túl sok fölösleges idejük van.
idiotak, de nem csodalkozom, hogy a tobbseg szerint ez "meno". az ortega-fele tomegemberek kozott elunk mar egy ideje, akik nagyjabol sik hulyek: log a gatya a valagukon, kiposztoljak azt is ha szarni mennek, es nagyszeru otletnek tartjak, ha urhajos a kozlekedesi miniszter valahol, mert az nyilvan ert egy tarca vezetesehez is......
Létünk el engedhetetlen része a menstruáció ugyan úgy mint a hugyozás és szszarás! Még jó hogy a születést nem adóztatják!
@Koczy: nem gondolom hogy hülyék, max sok idejük van. De legalább jól pofájukba vágták a sok hülyének, hogy azért óvatosan az árak emelésével.
De miért az eü-termékekre vetne ki luxusadót? Miért nem a luxustermékekre? Vagy egy szárnyas betét akkora truváj?
Nem luxus, hanem forgalmi adóról van szó. Gyengébbek kedvéért: 5% ÁFA menne az ilyen termékekre. Szegény egybitesek elnyomásként élik meg, hogy 5% adót kell fizetniük. Remélem a hazai feministák a gatyájukat is telefossák, hiszen a budipapírra itthon 27% adó kerül.
@Pillanatragasztó: nem a feministákról van szó okoska. Egy háromlányos apuka se örül ha olyannak az árát emelik amit muszáj megvenni és már így se olcsó.
@bElannaTorres: és kiküldi a lányait, hogy menstruáljanak a gatyájukba? 2015-ben?
@scuynat: velem már tüntetés nélkül is megesett az ilyesmi...
szóval nem tudom mifazst kell annyira kiakadni, pár vagány lány bevállalta, apukák nem hiszem hogy kiküldik a lányukat, de rohadtul nem örül senki, aki tudja mibe kerül így is. Aki nem tudja az meg idejár pofázni ahelyett hogy örülne.
@bElannaTorres: Ez a "no uterus, no opinion" elég feministának (és kirekesztőnek) hangzik.
@Pillanatragasztó: Még pontosabban, azt akarják, hogy jelenlegi 20%-os áfát, amit ők propagandacélból luxusadónak neveznek, csökkentsék 5%-ra.
Háztartási vatta és lábközt gumi bélésű bugyi, mint a mi fiatalkorunkban anno... 1960-as évek
@sakkosfx: Kínában kvázi adóztatják a szülést. Sokat szülsz, nem kapsz állást sok helyen.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |