Ezektől a hírektől garantáltan elveszted az emberiségbe vetett hited - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

BAROMMÉTER - Már ha volt egyáltalán. Két nap alatt annyi mocsokság történt a Földön, hogy majdnem kiköttettük az internetünket. Olvasd és sírj!

 

crying-gif-24.gif

 

Egy vak nőt kidobtak egy boltból a vakvezető kutyája miatt...

 

blindwoman.jpg

 

...a biztonsági őr olyan szigorúan értelmezte a szabályt, miszerint "Az üzletbe kutyát bevinni tilos", hogy nem engedett be egy vak nőt, aki a vakvezető kutyájával szeretett volna bemenni. A többi vevő annak rendje és módja szerint elküldte érte a kurva anyjába, de a fickó nem engedett. Végül az üzletvezető bocsánatot kért, és beengedte a csajt, aki addigra teljesen összetört lelkileg. Ja, amúgy Nagy-Britanniában történt, nem nálunk hál' Istennek! (via Mirror)

 

 

Egy szaúdi nő rajtakapta a hűtlen férjét, úgyhogy börtönbe megy. Mármint a nő!

 

 

A csaj gyanakodott a férjére, úgyhogy kamerát tett a nappalijukba, a videóból pedig kiderült, hogy a férje a szobalányt fogdossa a távollétében. A videót felrakta a netre, ami Szaúd-Arábia kibertörvényeibe ütköző cselekedet, úgyhogy most a nőt akarják bevarrni. Fasza, nem? (via Vocativ)

 

Kiretusáltak egy Down-kóros kislányt egy iskolai évkönyvből, mert a többi szülő nem akarta őt a gyerekei mellett látni

Találós kérdés: ki a nagyobb féreg, a szülők, akik kiszedették a kislány fotóját, vagy az iskola, ami gond nélkül belement ebbe?

Egy ruszki iskolában történt az eset: a kislány az egyik tanár gyereke, akit mindig magával visz az órákra, és egész nap a gyerekekkel lóg. Így a csoportképekre is felkerült, de a szülők felháborodtak, és kiretusáltatták. Közben az évkönyv tele van idézetekkel a barátságról, meg az összetartozásról. Gyász! (via Metro)

 

Egy halálos beteg fickó nyaralni ment a családjával, de megbüntették, mert a gyerekek hiányoztak a suliból

 

holiday.jpg

 

A faszi tüdőbeteg, és nem tudja, mennyi ideig fog még élni. Krónikus obstruktív tüdőbetegsége van, ami gyógyíthatatlan. Éppen ezért úgy döntött, elutazik a családjával nyaralni, lehet hogy utoljára. A brit férfi neje és a gyerekei még sosem voltak külföldön, és azért szeptemberben indultak, mert akkor sokkal olcsóbb, így ki tudták fizetni. A csávó engedélyt is kért, de a városi tanács (az iskolák fenntartója arrafelé) megtagadta, utólag pedig megbüntette 240 fontra, amiért a kölykök kihagytak néhány napot. A fickónak egyébként nincs fölösleges 240 fontja.

 

Egy csávó megölt egy csecsemőt, aztán szellemekre fogta az egészet

 

marek-holub.jpg

 

A 14 hónapos gyereket tavaly szeptemberben bízta a cseh fickóra és párjára az anyja, Többször bántalmazták, aztán 2015 újév napján belehalt a sérüléseibe. Mindketten azt vallották, hogy a házban élő kísértetek bántották a gyereket, többek között a nő nagyanyjának szelleme. Aztán a tárgyalás előrehaladtával bevallották a bűnösségüket. A nő öt, a srác minimum 20 évig tuti börtönben fog rohadni. (via Independent)

 

 

Kövesd a Függőt! Jó lesz!

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr848023616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A biztonsagi or lelohette volna a kutyat, es akkor a problema rogton megoldodik.
A budos ribanc meg, megerdemli bortont, mi a faszt kemkedik egy ferfi utan.
+1: bárki indíthat blogot
A kislányt azé retusálták ki, mert nem volt tagja az osztálynak és nem azé, mert furán néz ki...
A netre szerintem Mo-on sem ildomos videofelvetelt felnyomni az érintett engedelye nélkül. És ennek semmi köze ahhoz h mi a velemenyem a ferjrol.
Az iskolás sztorihoz: nagyon nem mindegy h azért nem akartak h szerepeljen a képen mert Down kóros v egyszerűen mert nem osztalytars, az meg egy osztalyfoto lett volna. Igazgato helyében jelzem a fotosnak h készítsen mar egy másik kepet csak az osztályról, szülők meg eldontik h ki melyikbol kér - aki akar, az akár mindkettobol.
A vakvezeto kutya tema sajnos mindennapos, a gyermeket bantalmazo par meg iszonyat, de szinte gyakoribb bűnügyi hír. Nem igazan értem az osszeallitas koncepciojat, marhasagok es rettenetes tragédia egymással osszekutyulva...
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |