Egy matracgyár előre megjósolta Malala Juszufzai Nobel-békedíját - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

KÉPLEGÉNY - A Kurl-On nevű indiai matracgyár reklámjában a cég egyik termékéről egészen a Nobel-díjig pattan az idén 17 éves lány, miután rálőttek a tálibok, amiért blogot mert vezetni a nők oktatásának fontosságáról. Tényleg.

 

 

 

Az idei Nobel-békedíjasok egyike Malala Juszufzai, aki 17 évesen a legfiatalabb az eddigi díjazottak közül. 12 éves kora óta küzd a nők jogaiért Pakisztánban: előbb blogot írt a BBC-nek, tavaly pedig már a Time 100-ba is bekerült (ez a száz legbefolyásosabb ember a Time magazin szerint). 14 éves volt, és épp felszállt volna egy buszra, amikor egy tálib fegyveres felismerte, és közvetlen közelről rálőtt. Napokig életveszélyben volt, végül hosszas angliai kezelés után felépült, a merénylet nemzetközi visszhangja miatt pedig még több emberhez jutott el a munkája. No, ezt a történetet dolgozta fel egy indiai matracgyár egy idei hirdetésében. A plakáton Malalát arcon lövik, hanyatt esik, de a matracról visszapattanva egyenesen a Nobel-díj felé repül. Így:

 

 

De nem ő az egyetlen, Gandhi és Steve Jobs sztoriját is megcsinálták "visszapattanós" verzióban. Az üzenet persze érthető, de azért ez így is elég erős. Illetve mi nem is említenénk egy lapon Malala talpraállását Jobs-szal, de hát nekünk se Nobel-díjunk, se matracgyárunk nincsen.

 

 


1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr26778027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Izrael és az USA kitüntetése után nem hiszem, hogy érdekel az valakit kinek ítélik. Gondolom, jövőre megint Netanjahu és Obama kapja a világbéke megteremtéséért, miután sikeresen elértek a III. világháború küszöbére és éppen Európát akarják belerángatni.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |