Ha ma csak egy rituális gyilkosság áldozatának tartott ghánai rappert hallgatsz meg, Castro legyen az! - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

DALFEJTŐ - Szálljunk fel együtt a lájkvadász címadás bulivonatára, ahol Castro, a Pusztító legnagyobb slágerei szólnak. Tudják, ő az, akiről azt beszélik, hogy jóbarátja, a futballista Asamoah Gyan feláldozta a jó termésért a gólokért cserébe.

 

castrogif1.gif

 

A nap érdekes/fura/bizarr híre, hogy a ghánai fociválogatott csapatkapitányát, Asamoah Gyant egy barátja, a Castro néven ismert rapper feláldozásával vádolták meg. A futballista azóta sajtótájékoztatót tartott a témában, cáfolva a híreszteléseket. A hivatalos információk szerint egyébként Castro és barátnője egy jetski-balesetben vesztette életét, Gyan pechjére épp akkor, amikor együtt nyaraltak, így terjedt el a szóbeszéd a rituális gyilkosságról. Hogy mi célja lett volna ezzel a focistának, az jó kérdés, különösen annak fényében, hogy gyakorlatilag rendszeresen közreműködött a rapper lemezein és klipjeiben. Például utolsó idei slágerében is együtt ropták:

 

 

Meg ebben a 2010-es dalban is. Gyan egyébként Baby Jet néven nyomta a rreppelést.

 

 

Meg ebben a dalban, amiben bizonyos K2 is közreműködött (sajnos nem kardos-Horváth János, pedig megnéztünk volna egy ilyen koprodukciót).

 

 

Castro egyébként a végletekig kimaxolta az autotune használatát. De tényleg, nagyon keményen! Lásd:

 

 

Ugyanitt: megszereztük Asamoah Gyan sajtótájékoztatójának szöveghű leiratát. Íme

 

Ghánai sajtómunkás: Jó napot! Igaz, hogy rituálisan meggyilkolta a barátját, a Castro néven ismert Theophilus Tagoét, és aztán elrejtette a holttestét?

 

Asamoah Gyan: Nem.

 

Ghánai sajtómunkás: Köszönöm!

 

 

Tessék, Castro hivatalos Youtube-csatornáján van még egy csomó ilyen dal!

 


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr826730395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |