Az állatokkal csak a baj van, de ne fájjon emiatt a fejünk (vagy de) - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

BAROMMÉTER - Nem az orosz medve volt az egyetlen a héten, amelyik beverekedte magát a híradásokba. A Heti Gereblyében ezúttal különösen ügyes állatok, állati ügyetlen emberek, és a hét fejfájdító, vagy épp szellemes pillanatai.

 

 

Justin Bieber éneke elűzi a vérszomjas medvéket

Ki gondolta volna, hogy Justin Bieber "művészete"egyszer még jó lehet valamire? Egy orosz halász azt állítja, hogy a csengőhangja mentette meg az életét. Igor Vorozhbitsyn épp halászni tartott, amikor a víz felé menet megtámadta egy medve. Az állat minden valószínűség szerint végzett is volna a 42 éves férfival, ha annak nem szólal meg váratlanul a telefonja, melyen Justin Bieber fenti dala volt beállítva csengőhangnak. A medve érthető módon sokkot kapott, és elmenekült. Kösz, Orbán! Kösz, Bieber!

 

Magas élet: 114 méteres magasságban ragadt két ablakpucoló Bécsben

Ausztria legmagasabb felhőkarcolójának ablakait tisztította két munkás, amikor az őket tartó kosár megbillent a 48. emelet magasságában. Szerencsére egyiküknek sem esett baja: körülbelül 30 tűzoltó sietett azonnal a segítségükre, és épségben lejuttatták őket a földre.

Az esetről megkérdeztünk egy átlagos magyar kommentelőt, aki annyit mondott:

"Minek mentek fel oda?"

(via)

 

 

Egy pókkal akart végezni, magára gyújtotta a lakást

Teljesen bepánikolt egy walesi nő a lakásában talált póktól, majd megpróbálta a klasszikus dezodor + öngyújtó = lángszóró képlet alkalmazásával ártalmatlanná tenni azt.

Kiderült, hogy egy sima póknál csak egy veszélyesebb dolog van: a lángolva rohangáló pók. A lakás ugyanis tüzet fogott, és kiégett. Nem ez volt az első ilyen eset, ebben a cikkben akadnék még hasonló példák. Ha pókot lát, használja inkább a papucsát, vagy egy összetekert újságpapírt.

 

 

Éljen a fejfájás: az aszpirin csökkenti a rák kockázatát!

Méghozzá drasztikus mértékben, állítja egy tanulmány. Ez ráadásul az eddigi legátfogóbb ilyen felmérés, állítja a Guardian. Még jó, hogy a migrén miatt gyakran fáj a fejem, állítom én.

Minden nap egy aszpirin, és az orvos maradhat szabin!

A tanulmány szerint napi egy aszpirin már drámai mértékben csökkenti az esélyét, hogy a rák valamely gyakori formájában haljunk meg. Persze ehhez legalább öt, de inkább tíz évig kell magunka tolni a gyógyszert rendszeresen. Becslések szerint csak Nagy-Britanniában húsz év alatt több mint 130 ezerrel lehetne kevesebb így a rák miatti halálesetek száma. A kutatást végző csapatot vezető Jack Cuzick saját bevallása szerint úgy szedi az aszpirint, mint mások a vitamint: lefekvés előtt mindig bedob egyet a napi rutin részeként. Bár a rendkívül elterjedt gyógyszert eredetileg kizárólag fájdalomcsillapításra fejlesztették ki, több mint száz évvel a megjelenése után felfedezték egyéb jótékony hatásait is. Ha ön 50 és 64 év közötti állampolgár, még ma szokjon rá az aszpirinre, és a haza fényre derül!

 

 

Sétáló medve, emberek, de tényleg!

Te mit tennél, ha egy két lábon járó medvét látnál az utcán a kukák körül ólálkodni? Hát azt, amit minden rendes ember: lefilmeznéd! Így tett az a new jersey-i fickó is, aki hétfő reggel pontosan erre a látványra lépett ki az otthonából. Egyesek szerint a videó kamu, medvejelmezes embert, vagy nagyon béna jeti imitátort sejtenek mögötte. Mondjuk ha már összeesküvés-elméletés kriptozoológia, akkor mi inkább a legendás Jersey-i Ördögre tippelnénk.

Másrészről elképzelhető, hogy a medve azért választotta a közlekedésnek ezt a szokatlan módját, mert megsérült az első lába. Ezt látszik alátámasztani egy másik aktuális eset, ahol helyiek egy, a térdein sétáló mackót találtak Washington államban. Az elárvult medvebocs mancsai megsérültek egy erdőtűzben, ezért képtelen volt a hagyományos módon járni. Azóta bekötözték a sebeit, és gondozásba vették a 6 hónapos bocsot. Tessék, itt van róla egy atomcuki videó, amitől tutira felrobban a méhetek:

 


ABC News | More ABC News Videos

 

Büntetés elé néz a magát szellemnek tettető fickó

Nem találta szellemesnek (muhaha!) a bíróság azt a férfit, aki kísértetként zaklatta az angliai Portsmouth temetőjét látogató gyászolókat: büntetést kell fizetnie, amiért ritka béna és idegesítő módon próbált meg szellemnek látszani. A 24 éves, munkanélküli Anthony Stallard a karjaival hadonászott és huhogott a temető közepén, ahol korábban már labdázni is látták a helyiek.

Az ügyvédje szerint amúgy semmi baj nem lett volna Stallard viselkedésével, ha nem a temetőben csinálja. De hát hol tettesse magát szellemnek az ember, ha nem pont a temetőben?

(via)

 

Végezetül szavazzunk: melyik volt az elmúlt hét legfurább híre?

 

 

Itt napról-napra nyomon követheted, ahogy ontjuk a hülye híreket, a Heti Gereblye pedig hétről-hétre összefoglalja majd a best of tartalmat! Akárhogy is, ha rányomsz a like-ra, mindenről értesülni fogsz!


2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr456591641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ez mikori hír már -.-
"Egy pókkal akart végezni, magára gyújtotta a lakást"
van az a pók amelyikre rakétavetővel kell menni:
www.youtube.com/watch?v=bRV4d9LCawU
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |