Undorító koktélok fűvel töltött kajákhoz - Vasárnapi hülyehíradó - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

BAROMMÉTER - Minthogy a szerki egyharmada nyaralt, mi többiek pedig megszakadtunk a melóban, így némiképp akadozott a heti hülyehír-szolgáltatás. De aggodalomra semmi ok, a legfurább események összefoglalója ennek ellenére sem maradhat el. A Heti Gereblyében ezúttal a marihuána és a táplálkozás kapcsolatával, a világ legundorítóbb italaival és minden idők legviccesebb petíciójával foglalkozunk.

 

 

A szelfinek annyi, itt a Kicsi Én!

A Shapify.me bárkinek elkészíti a miniatűr 3D-nyomtatott verzióját. Mindössze 12 másodperc alatt képesek beszkennelni egy embert tetőtől talpig, a modell elkészítése is csak három percig tart, egy hét elteltével pedig kézhez is kaphatjuk saját Kicsi Énünket. Ha azt vesszük, hogy kétszáz éve még órákig kellett pózolni egy uncsi 2D-s fekete-fehér fotóhoz, akkor az az egy hét nem is tűnik olyan soknak. És különben is, ki ne akarna egy élethű szobrot saját magáról? Mellesleg a végterméket shapie-nek hívják a selfie mintájára. Reméljük ez is beépül a magyar nyelvbe, ízlelgessük már jó előre, hogy sépi. Tessék, itt egy videó, ami bemutatja, hogy készül a cucc! Itt pedig a képeink a legutóbbi Budapest 3D Printing Days-ről.

 

Dinnyének álcázta a füvet egy drogkartell

Egy mexikói drogkartell tagjai valószínűleg elég sokat forgatták a Praktika magazint, mert képesek voltak legyártani ilyen élethű dinnyének látszó, üreges tárolókat, amelyekben aztán drogot próbáltak átcsempészni az USA határán. Hogy miből állították elő a kamudinnyéket, arról nem szól a fáma, talán papírmasét, vagy valami más, férfiember számára teljesen értelmezhetetlen technikát használtak. A terv akár még működhetett is volna, egy dologról azonban megfeledkeztek, nevezetesen hogy az élethű forma és festés nem téveszti meg a röntgent. A hatóságok így a rutinellenőrzés során lekapcsolták a szállítmányt. A kreatív kábósok egyéb módszereiről is értekezik a Washington Post, erre!

 

Naptejet ajánlottak az őrök a tetőre szökött börtöntöltelékeknek

Különös események helyszíne volt múlt héten az angliai Dartmoorban található büntetésvégrehajtási műintézmény. Két rab ismeretlen célból és módon felmászott az épületkomplexum tetejére. Nem teljesen világos, hogy miért, onnan ugyanis gyakorlatilag lehetetlen tovább szökni, hacsak nincsenek az embernek szárnyai, a börtön személyzete pedig ahelyett, hogy bepánikolt és riadót fújt volna a szokatlan tett láttán, egyszerűen megkérdezték a rabokat, hogy kérnek-e esetleg napvédőkrémet, minthogy kifejezetten meleg, és napos idő volt, és a tetőn ebben az időben nem lehet mást csinálni, mint napozni. A sértődött elítéltek egyébként nem fogadták el az ajánlatot, hamarosan pedig elhagyták a tetőt. Egyes büntetés-végrehajtási szakemberek szerint a szatírába illő jelenet korántsem olyan vicces, mint amilyennek elsőre gondolnánk, arra buzdíthatja ugyanis a többi rabot, hogy szökjenek fel a tetőre, nyugodtan napfürdőzzenek, és jégkrémet meg hideg italokat kérjenek legközelebb.

 

 

 

Marihuánával dúsított kajákat árusító food truck Washington államban

Íme a hely, ahol akár a fűvel töltött dinnye is valósággá válhat: megkezdte működését Washington első olyan "élelmiszer teherautója" (köszönjük, Google fordító!), ami csak és kizárólag marihuánával készült ételeket kínál az "éhes" vásárlóközönségnek. Minthogy a projekt teljes mértékben hülye és lefordíthatatlan angol nyelvű szóviccekkel próbálja eladni magát, erre tessék tájékozódni azt illetően, hol tart ma a kannabiszos street food kultúra a tengerentúlon!

 

 

Kávé ízű dobozos bor? Ha eddig ez hiányzott az életéből, most megnyugodhat!

A Friends Fun Wine a világ első kifejezetten "vicces" bortermékekre specializálódott cége. Legalábbis a dobozos üdítőnek álcázott borzasztó boraik alapján nehéz elképzelni, hogy ezt teljesen komolyan gondolták. Talán az az elképzelés állhat a koncepció mögött, hogy az ízesített sörök is nagyon népszerűek, akkor meg miért pont az ízesített borokat ne lehetne eladni? Árulnak ők eper és barack ízesítésű muskotályt is, de az semmi a különleges kávé-bor koktéljaikhoz képest! Kétféle ízben kapható a cucc: Cabernet Coffee Espresso és Chardonnay Coffe Cappuccino. Nem tudjuk, mi volt vele a céljuk, mindenesetre itt például azt írják, hogy ez a világ legundorítóbb itala.

 

Tej + kóla = iszapos vízre hasonlító szmötyi 

Ha létezhet a borízű kávénál (kávéízű bornál?) undoítóbb dolog a világon, akkor ez az. Továbbá abban is biztosak vagyunk, hogy ez lesz az új dili az interneten a mentos+kóla hülyülés után. Úgyhogy most megkíméljük egy leendő kattintástól, ami mindjárt bezümmögi az internetet. Tényleg ne klikkoljon arra - mert az biztos valami lájkvadász viccözön.com-hoz hasonló oldalra viszi. Itt van a nyers videó, nézegesse jól, ahogy a kóla és a tej végtelenül lassú és unalmas kémiai reakcióba lépnek, míg végül valami higított fos állagú trutymó lesz belőlük. Szívesen. De grátiszban itt egy csaj, aki simán kólás tejet iszik, ami annyira izgi, hogy 600 ezerszer már meg is nézték.

 

 

Elkaszálták minden idők legviccesebb petícióját

Végezetül pedig következzen egy sajnálatos popkult hír: az ír parlament visszadobta azt a kérvényt, amelyben azt követelték, hogy a Father Ted című legendás sorozatban elhangzó dal, a "My Lovely Horse" legyen Írország hivatalos dala a 2015-ös Eurovízióra. Annak, aki nem vágja, miről van szó: a Father Ted egy zseniális brit sitcom volt 1995 és 1998 között, melyet az IT Crowd-ért is felelős Graham Linehan írt. Három teljesen hülye katolikus ír papról szólt, akik egy kis, világtól elzárt szigeten tengetett unalmas napjaikat azzal dobták fel, hogy nagyon hülye helyzetekbe keveredtek. Az egyik epizódban például indulni kívántak az Eurovízión, hogy megnyerjenek egy fogadást. Zenélni ugyan egyáltalán nem tudtak, de ez nem tartotta vissza őket abban, hogy írjanak egy borzasztó balladát egy lóról. Nos, ezt a fent is hallható szerzeményt szerették volna Írország hivatalos versenydalának a petíció aláírói, a parlament azonban elutasította azt arra hivatkozva, hogy nem hozhatnak ilyen zenei szaktudást igénylő döntést. A magunk részéről őszintén sajnáljuk, hogy nem hallhatjuk a dalt a versenyen, és ez az eset is kiválóan példázza, milyen az, ha egy ország lakói pontosan tudják, mit jelent az eurovízió. Hogy pontosan mennyire fontos is a dalverseny, arról itt írtunk bővebben!

 

Végezetül szavazzunk: melyik volt az elmúlt hét legfurább híre?

 

 

Itt napról-napra nyomon követheted, ahogy ontjuk a hülye híreket, a Heti Gereblye pedig hétről-hétre összefoglalja majd a best of tartalmat! Akárhogy is, ha rányomsz a like-ra, mindenről értesülni fogsz!


1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr136450399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tegye fel a kezét aki méág nem ivott kólát tejjel?
marhanagy felss volt pár éve, ízre mondjuk elég szar, de eléggé feldobta a bulik hangulatát, főleg ha elötte bőven fogyott a rövid...
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |