Van annál kellemetlenebb, amikor szifiliszt állapítanak meg az embernél? Igen, az, ha ezt mindenki tudja, mert látta a Facebookon!

Egy ohioi nő meglepődve látta, hogy a kórházi leletei, rajta a nevével és a nem túl hízelgő diagnózissal a Facebookon köszönnek vissza. Az ügy persze nem olyan egyszerű, hogy a kórház valamiért véletlenül kipakolta a netre az egyik betegével kapcsolatos információkat, hanem amint az lenni szokott, ezúttal is a szerelem szólt közbe. A nő ugyanis rendszeresen járt a kórházba kontrollra, de nem volt hajlandó elárulni az expasijának, hogy miért. A fickó erre megkereste egy másik korábbi barátnőjét, aki történetesen a kórházban dolgozott, és az készségesen a rendelkezésére bocsájtotta a nő leleteit. Ez már eleve nem túl tisztességes, de a Facebookra kiposztolni az egészet már tényleg olyan hiba volt, aminek köszönhetően mára a kórház, és az említett dolgozó is a vádlottak padján találta magát. Teljes sztori erre!

 

 

 

Legókkal dühítette fel a brit kormány a skótokat 

Skócia idén választ, nevezetesen hogy a továbbiakban is az Egyesült Királyság része kíván maradni, avagy a függetlenség útjára lép. Az aggódó brit kormány mindent megtesz, hogy meggyőzze a skótokat a maradásról, legutóbb például legófigurákkal illusztrált cikkben bizonygatták, miféle előnyeit élveznék a skótok, ha hűségesek maradnak. Az eredmény azonban katasztrofális.

A kormányzati kampánnyal azt próbálták bemutatni, mi mindenre lehet elkölteni 1400 fontot - előzetes becslések szerint ugyanis ennyivel több pénz marad minden egyes skóciai lakos zsebében, ha a királyság részei maradnak. Csakhogy a felsorolt példák nem éppen jó színben tüntetik fel a skótokat: mintha focimániás, kolbászzabáló, halszagú idióták lennének, akik majd az alapján fognak dönteni nemzeti függetlenségükről, hogy mennyi hotdogot vehetnek maguknak, vagy hogy telik-e majd éves futballbérletre. Vagy mintha a skótoknak nem volna pénze cipőre. A cikk erős indulatokat váltott ki szerte a hálón, a legó illusztrációkat pedig azóta a jelek szerint eltüntették.

Reméljük, nálunk is lesz valami hasonló kormányzati lista arról, mi mindenre költhetjük a rezsicsökkentésből megmaradt forintjainkat: mondjuk hogy hány deka cba parizert spóroltunk a gázszámlán, vagy hogy hány havi Magyar Krónika előfizetést érhet a pénz, amit nem fizettünk ki áramra!