Szállj be Te is az internetbe! - Itt a tökéletes app Szomszédok-rajongóknak - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Tamás J. Bertalan

ÖNKÉNTES MÉRVADÓ - Bár az MTV videótárában jelenleg nem elérhető, és az M3 is csak napi két epizódot ad belőle, egy igazi Szomszédok-rajongó egyetlen percre sem maradhat kedvenc műsora nélkül. Megcsináltuk az alkalmazást, amivel bárki belebújhat kedvenc hősei bőrébe, vagy épp ő maga válhat szereplővé. Az Instant Szomszéd (iSzom) segítségével épp úgy panaszkodhatunk, mint Vágásiék, Mágenheimék, vagy épp Takácsék minden egyes epizód végén. Lopnak a politikusok? Megírom. Drágább a kenyér? Megírom. Képpel, arccal, mintha csak Gazdagréten lennénk. Persze saját panasz híján még mindig ott vannak a sorozat örökérvényű tanulságai - aki lusta, ezek közül is válogathat!

 

iszom.png

 

Most, hogy a Szomszédok óta színházigazgatóvá avanzsált Nemcsák Károly nem akar többé mémesedni, és Feriként mindenféle bölcsességeket megosztani a világgal, itt az ideje, hogy átvegyük a helyét. Mert mindenkiben lakik egy kis Vágási Feri, a nép egyszerű gyermeke, a lakótelepi hős. Meg persze egy kis Mágenheim, egy kis Julcsi, vagy éppen egy nagy adag Sümeghy. Ahhoz, hogy te is egy legyél a tízmillió szomszéd országából, nem kell mást tenned, mint ide vagy a fenti képre kattintva letölteni az alkalmazást a mobilodra*, aztán szereplőt választani a sorozat ismert arcai közül, vagy épp saját karaktert kreálni (akár saját névvel), és lekapni magad, vagy panaszos barátaid/rokonaid/kollégáid, majd hozzáadni a mondandódat/mondandótokat. Utóbbi esetben választhatsz a beépített, eredeti Szomszédok-idézetek folyamatosan bővülő választéka közül...


szomszedoktanulsag2.jpg


...vagy akár saját gondolataidat is megoszthatod a nagyvilággal Szomszédok stílusban!


sajattanulsag1.jpg


Hogy hogyan oszthatod meg? Hát úgy, hogy Vágási Ferihez hasonlóan te is beszállsz az internetbe - az iSzom segítségével ugyanis egy gombnyomással megoszthatod panaszodat a Facebookon! Unalmas Coelho-idézetek helyett beszéljenek a szomszédok!

 

*Az Instant Szomszéd egyenlőre csak Androidra elérhető, és panaszos/tanulságos képek készítésére szolgál. De ha jók lesztek, a jövőben rengeteg hasznos és érdekes funkcióval bővítjük majd, hogy jobb legyen, mint valaha! Addig is fotózzatok, mint Gábor Gábor, és panaszkodjatok, mint Lenke néni!


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr195827258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |