Megtaláltuk a szabályosan parkoló fehér Trabant tulajdonosát - EXKLUZÍV INTERJÚ!!! - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Tamás J. Bertalan

ENTERTAINMENT WEAKLY - Civilben parkolóőrként dolgozik annak a piszkosfehér szocialista népautónak a tulajdonosa, mely szokatlanul szabályos parkolásairól vált hírhedtté az utóbbi időben Budapest utcáin. Megtaláltuk a párhuzamosok szerelmesét, a parkolóórák barátját, és bár első alkalommal nem állt kötélnek, később mégis belement egy írásos interjúba. Egy egyszerű ember portréja, akinek nincs pénze Bentley-re, de néha hallgat Belgát.

 

 


Az első találkozáskor még nem akart velünk szóba állni a parkolókirály.

 

Körtvéllyesi Szabolcsnak hívják, 32 éves, és még mindig a szüleitől örökölt Trabanttal jár. Először, mint azt a fenti felvétel is bizonyítja, elhajtott bennünket, később mégis hajlandó volt válaszolni kérdéseinkre, azzal a feltétellel, hogy a jövőben nem sztároljuk sem őt, sem a családját. Mivel az olvasók tájékoztatása számunkra az első, ezért elfogadtuk az ajánlatot.


FH: Miért gondolta meg magát, ami az interjút illeti?


K.Sz.: Mert már baromira untam, hogy a sarki közértbe sem tudok anélkül leugrani, hogy valaki ne csörtetne utánam egy kamerával. A levesbe kellett répa, úgyhogy leküldött az asszony, meg hát egy-két sör is jólesett volna ebbe a melegbe, de még azon a tíz méteren sem lehetett nyugtom.

 


trabi01.png


Körtvéllyesi Szabolcs egyik legendás parkolása.

 


FH: Az alapján, hogy milyen szabályosan parkol, gondolom csak akkor sörözik, ha nem vezet.


K.Sz.: Persze! Ritkán használom az autót, de akkor csak tiszta fejjel ülök a volán mögé. És parkolási szokásaimmal is igyekszem betartani minden szabályt. Nincs ebben semmi különös, így vagyok nevelve. Meg az az igazság, hogy civilben parkolóőr vagyok.


FH: Szóval a szakmával szembeni alázat motiválja?


K.Sz.: Nem, dehogy, csak tudom, milyen kis sunyi g***k a többiek, és ha kicsit nem figyelnék oda, engem is megbüntetnének. Amúgy már kiskoromban is párhuzamosan parkoltattam a matchboxokat. Másoknak is ugyanezt tudom javasolni, hogy a mindennapi életben is hasonlóan cselekedjenek.


trabi02.png

 


Ígéretünkhöz híven a jövőben cikkeinkben nem foglalkozunk sem Körtvéllyesi Szabolcs személyével, sem parkolási szokásaival, de tudomásunk szerint bőven akad helyettünk jelentkező. Állítólag már maga Vujity Tvrtko is lecsapott a hétköznapi hősre!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr385447625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A hírcsárda jobb.
és ennek is ilyen lamattult műanyagfólia feszül a kasztniján.
ő, nem, ez már maga a karosszéria
:)
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |