Kokainnal elkerülhető a hererák

infoporno.png

Korábban már volt szó a marihuána legalizálásáról, most azonban itt egy ellenérv: tudósok kimutatták, hogy a cannabis-fogyasztók körében nagyobb eséllyel alakul ki hererák. Szerencsére azonban a kockázat csökkenthető... kokainnal - írja a Daily Mail.ID-10096710.jpg



"Naná, hogy csak a rák miatt kéri, én is azt mondanám!"

(Fotó: FreeDigitalPhotos.net)


A University of Southern California kutatói által a Cancer (Rák) című lapban publikált cikk tanúsága szerint azoknak a férfiak, akik fiatalon előszeretettel szívták a jointot, bizony igencsak jó esélyeik vannak a hererák különböző változataira. Ugyanakkor azok, akik elsősorban kokainnal éltek a fű helyett/mellett, azoknál kisebb kockázatot sikerült kimutatni. A vizsgálat során 163 rákos, és 292 egészséges, ám bevallottan drogos múlttal rendelkező, 15 és 45 év közötti személyt vizsgáltak meg (hogy miért nem ugyanannyit, annak bizonyára alapos tudományos okai voltak). A tanulság tehát az, hogy a drog rossz, de ha már ilyesmire adjuk a fejünket, válasszunk körültekintően. Továbbá várjuk a "speed-el a lúdtalp ellen" és a "kristályt a migrénre" típusú facebook-csoportok születését.

Baromméter: 2/5

b_2.png

A bejegyzés trackback címe:

http://spoiler.blog.hu/api/trackback/id/tr514766047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.

                       Tömegkultúra belülről, kifordítva.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...