Függő Hírügynökség

Zsolti & Krisztián: Vasárnapi zárva tartás

Tamás J. Bertalan
Címkék: képregény töltelék képlegény nofilter zsolti és krisztián vasárnapi zárva tartás kössz kdnp #nofilter

nofilter.png

Szólj hozzá!

Az Úr tényleg feltámadt és köztünk jár, csak eddig nem tudtam, hogy az egyik haverom az

Tamás J. Bertalan
Címkék: spam isten email csalás átverés töltelék printscreen humor és szemét

PRINTSCREEN - Megvan az a béna poén, amikor valaki hangosan felsóhajt kínjában, hogy "Istenem...", mire egy másik egyből benyögi, hogy "Tessék? Itt vagyok!"? Nos, a Jani haveromnak mostantól hivatalosan is van jogalapja ilyen béna poénok elsütésére, ugyanis a jelek szerint még a spammerek is Istennek szólítják:

 

kedvesisten.jpg

 

1 komment

Zsolti & Krisztián: Húsvéti zabálások

Tamás J. Bertalan
Címkék: húsvét képregény töltelék hasonmások képlegény kult és szórakozás zsolti és krisztián

husvet.png

Szólj hozzá!

A '90-es évek legszarabb, de legkedveltebb piái

Függő Hírügynökség
Címkék: lista sör alkohol ital pia gasztronómia lényeg kevert szesz gösser konyak utolsó vacsora baileys hubertus vermut rövidital kult és szórakozás

UTOLSÓ VACSORA - A Cinken felmerült az ötlet, mi pedig nem haboztunk, és megemlékezünk azokról a borzalmas piákról, amikre csak a trú 90-es évekbeli gyerekek emlékezhetnek.

 

 

46 komment

Ezért utálom a cirkuszt

Tamás J. Bertalan
Címkék: cirkusz lényeg bohóc önkéntes mérvadó közélet és média ezért utálom

ÖNKÉNTES MÉRVADÓ - A cirkusz annyira XIX. századi formája a szórakozásnak, hogy nem is értem, miért akadnak még mindig olyanok, akik önként választják az ilyesmit a szabadidejük eltöltésére. Személyes vallomás következik arról, miért taszít zsigeri szinten a krumpliorr és a porond világa.

 

 

6 komment

Amikor a Tesco még a kormány szekerét ablakát tolta

Tamás J. Bertalan
Címkék: hirdetés tesco facebook töltelék printscreen kormányablak humor és szemét vasárnapi zárva tartás zárva tartás

PRINTSCREEN - Ma két igazán divatos téma van az interneteken: a vasárnapi zárva tartás és a kormányablak, amiről ódát zengtek az óvodások. Nos, ezt a hirdetést még tavaly áprilisban posztoltuk a tumblinkra: a Tesco Magyarország oldala az üzleteiben található kormányablakokkal büszkélkedik benne. Azóta sokat változott a világ. Kész szerencse egyébként, hogy a kormányablakok eleve nincsenek nyitva vasárnap, különben most eléggé meg lennének lőve...

 

 

1 komment

A nagy budapesti írkocsmateszt

Tamás J. Bertalan
Címkék: budapest teszt lényeg utolsó vacsora longford irish pub becketts kult és szórakozás ír kocsma janis pub irish cat public pub publin jack doyles irish pub

UTOLSÓ VACSORA - Szent Patrik napján mi sem lehetne találóbb, mint sorra venni azokat a helyeket, ahol nyugodtan adózhatunk az ír életérzésnek - ilyenből nem túl sok van a fővárosban, de mi becsülettel végigjártuk őket, és szubjektív listánkban elmeséljük tapasztalatainkat. A teszt során elsősorban a hangulatra koncentráltunk, így az italok mellett különös figyelmet fordítottunk a berendezésre, a háttérzenére és a kiszolgálás minőségére is. Ja, és fontos: kocsmát kerestünk, nem éttermet!

irkocsmateszt.png

3 komment

Mi tudjuk, hova tűnt Putyin: ezen a képen van, csak meg kell keresni!

Tamás J. Bertalan
Címkék: játék képrejtvény lényeg vlagyimir putyin képlegény kult és szórakozás whereisputin

whereisputin.jpg

 

Ennél jobb játék ma már úgysem lesz! Kattintásra megnő, aztán már csak meg kell találni az orosz elnököt, akiről napok óta semmi hír. Jó mulatást! 

4 komment · 2 trackback

Az én március tizenötödikém, avagy a legbékésebb ünnepi közvetítés evör!

Tamás J. Bertalan
Címkék: március 15. élő lényeg közvetítés nemzeti ünnep entertainment weakly közélet és média heti gereblye

ENTERTAINMENT WEAKLY - Unja már, hogy ma akárhová kapcsol vagy kattint, mindenhonnan orbánviktorok és antiorbánviktorista tüntetők folynak? Akkor a legjobb helyen jár, én ugyanis ma ki sem teszem a lábam a lakásból, és még véletlenül sem olvasok bele a magyar nyelvű sajtóba! Tartson velem ezen a békés utazáson, és én megmutatom, milyen egy tökéletes ünnepnap egy tisztes magyar háztartásban!

 fekszes.jpg

 

Szólj hozzá!

A Moszkva tér, ahogy már sosem fogjuk látni

Tamás J. Bertalan
Címkék: fotó felújítás lényeg moszkva tér képlegény széll kálmán tér tilt-shift kult és szórakozás

KÉPLEGÉNY - Egész pontosan: a Moszkva tér, amilyennek valójában sosem láthattuk, de a miniatűr hatást keltő tilt-shift effekttől (amelybe bevallom, szerelmes vagyok) még ez a bűzös katlan is megszépül. Képeink 2013 nyaráról.

 

tumblr_mxe95of1g61slepzbo6_1280.jpg

 

8 komment

2014 legjobb HÚSZ TIZENNÉGYE

Chat Géza
Címkék: szilveszter 2014 töltelék önkéntes mérvadó közélet és média

 

 

Szólj hozzá!

ORBÁN! ORBÁN! ORBÁN! ORBÁN! ORBÁN! ORBÁN! ORBÁN! ORBÁN!

Tamás J. Bertalan
Címkék: index origo orbán címlap orbán viktor hírportál lényeg 444 entertainment weakly közélet és média

ENTERTAINMENT WEAKLY - Tegnap elég nagyot ment az Orbán adóztatási szokásait boncolgató cikkünk, ezért úgy döntöttünk, mostantól minden létező téma kapcsán inkább róla fogunk beszélni. Nem is értjük, hogy a vezető hírportálok miért nem Orbánról írják az összes cikket! A ma délutáni címlapok alapján megmutatjuk, milyen szép is lenne a világ, ha mindig minden a miniszterelnökről szólna!

orbanlevelvegtelen.png

 

9 komment

Mit lehetne megadóztatni? Hasznos tanácsok Orbán Viktornak a téma nagymesterétől

Tamás J. Bertalan
Címkék: történelem orbán viktor adó lényeg nagy péter internetadó adónem önkéntes mérvadó közélet és média

ÖNKÉNTES MÉRVADÓ - Orbán Viktor? Amatőr! Az adóztatás igazi nagy királya, oppardon, cárja I. Nagy Péter volt. És mivel tanulni csak a legnagyobbaktól érdemes, lássuk, mi mindent adóztathatna még meg a miniszterelnök, ha éppen arra szottyanna kedve!

 

npado.png

 

56 komment

Költsd el hasznosan az internetadót: vásárolj be a Fidesz.hu-n!

Tamás J. Bertalan
Címkék: fidesz divat ruha ajándék szuvenír webshop merchandise töltelék fidesz.hu cosmopuritán humor és szemét

COSMOPURITÁN - Minthogy pártunk és kormányunk tagjai kopott audik csomagtartójából árusítják ki és adják el két forintért módszeresen az országot, és vele a saját anyjukat, így aztán annyira nem meglepő, hogy az összes párt közül csak nekik van szar repiajándékokat pénzért kínáló online boltjuk. Ha van felesleges pár ezer forintod, és semmi ötleted karácsonyra, itt tuti találsz neki helyet (meg úgyis hozzájuk kerülne)!

 

 

Cukiság kimaxolva!

 

14 komment

Csapolt sör házhozszállítással? Palackban? WTF?!

Tamás J. Bertalan
Címkék: sör ital gasztronómia lényeg wtf soproni utolsó vacsora csapolt sör kult és szórakozás

UTOLSÓ VACSORA - A Soproni feltalálta a tutit azoknak, akik lusták kocsmába menni, de túl csórók ahhoz, hogy saját bárpultjuk legyen otthon: itt a boltban kapható, palackozott csapolt sör! Megrendeltük, kipróbáltuk, és megvártuk a hatást!

 

kibontos_small.gif

 

 

9 komment

Kiszivárgott! Ilyen egy igazi falvédő konferencia!

Tamás J. Bertalan
Címkék: lényeg falvédő titkos társaság szar vicc összeesküvés-elméletek közélet és média

ÖSSZEESKÜVÉS-ELMÉLETEK - Hiába erőlködik Orbán Viktor és Pintér Sándor, a falvédők élnek, virágoznak, és senki sem akadályozhatja meg, hogy összejárjanak. Bejutottunk egy titkos falvédő konferenciára, és elképesztő dolgokat láttunk ott, ahol előttünk még sosem járt kívülálló! Figyelem, a következő képek megzavarhatják az Ön, vagy nagymamája nyugalmát!

 

falvedokiallitas55.jpg

 

Négy meggyőződéses falvédő konspiratív találkozója.

 

1 komment

Mintha az Oktoberfestet megbaszta volna a röjtökmuzsaji búcsú

Chat Géza
Címkék: sör fesztivál gasztro lényeg oktoberfest utolsó vacsora street food főzdefeszt kult és szórakozás

UTOLSÓ VACSORA - A jókedv, a hülyeség és a péntek éjszakába feleslegesen elégetni kívánt 2000 forint által vezérelve belevetettük magunkat a hamisítatlan bajor hangulat, a Budapesti Oktoberfest sűrűjébe. Nem érte meg.

 okt1.gif

 

10 komment

Szimpátiaszavazás 2014 - Lássuk, ki nyerné a választást, ha pofára kellene osztályozni!

Tamás J. Bertalan
Címkék: teszt játék választás mszp fidesz jobbik lényeg önkormányzati választás dk lmp önkéntes mérvadó közélet és média együtt-pm

ÖNKÉNTES MÉRVADÓ - Utálod a Fideszeseket? Hánynod kell, ha MSZP tagot látsz? Röhögni támad kedved az LMP-től?  De mi van, ha olyan politikussal találkozol, akiről nem tudod, melyik párthoz tartozik? Teszteld le, hogy melyik párt volna nálad a nyerő, ha előismeretek nélkül, arc alapján kellene szavazni!

szimpatikus.gif

 

3 komment

Egy matracgyár előre megjósolta Malala Juszufzai Nobel-békedíját

Függő Hírügynökség
Címkék: hirdetés plakát emberi jogok matrac hülye hirdetés töltelék képlegény Nobel-békedíj kult és szórakozás Malala Juszufzai

KÉPLEGÉNY - A Kurl-On nevű indiai matracgyár reklámjában a cég egyik termékéről egészen a Nobel-díjig pattan az idén 17 éves lány, miután rálőttek a tálibok, amiért blogot mert vezetni a nők oktatásának fontosságáról. Tényleg.

 

 

 

1 komment

6 idei lemez, ami senkit sem érdekelne, ha nem lenne híres a szerzője

Tamás J. Bertalan
Címkék: zene lista pink floyd pixies radiohead thom yorke lemez album u2 lényeg interpol aphex twin dalfejtő kult és szórakozás

DALFEJTŐ - Kevés szomorúbb dolog van egy valaha szebb napokat látott művész keserves teperésénél, amellyel a felszínen próbál maradni. Összeszedtük 2014 minekvan?-kategóriás lemezeit, amelyekről valószínűleg soha senki egy büdös sort sem írt volna, ha nem híres, befutott zenészek készítik őket.

 

mehalbums.gif

 

7 komment

Batmannek lenni volna jó...

Függő Hírügynökség
Címkék: star trek videó drog marihuána adam sandler netflix töltelék william shatner gopro baromméter közélet és média batman vs superman

BAROMMÉTER - A szuperhősökkel mindig csupa izgalmas dolog történik, az átlagemberrel meg lófasz se. Itt egy halom hülye videó, mindkét esetet illusztrálandó. A Heti Gereblye mai adása egyszerre szól az izgalmakra éhes közönségnek, és a hozzánk hasonlóan unalmas frátereknek.

 

Superman-Lawn.png

 

Szólj hozzá!

Az atomenergia menőbb, mint gondolnád! :(

Függő Hírügynökség
Címkék: környezetvédelem atomenergia lényeg megújuló energia alternatív energiaforrás önkéntes mérvadó közélet és média

ÖNKÉNTES MÉRVADÓ - Egy kép többet mond ezer szónál - kettő meg pláne! Írhatunk mi bármit a napenergia előnyeiről, ha a fiatalok közben az atomra buknak!

 

biztosanazatom.gif

 

1 komment

A napenergia menőbb, mint gondolnád!

Függő Hírügynökség
Címkék: x napenergia lényeg megújuló energia l. simon lászló alternatív energiaforrás önkéntes mérvadó közélet és média

ÖNKÉNTES MÉRVADÓ - Ahol egy vezető politikus olyanokat mond a megújuló energiákról, mint L. Simon László, aki a héten azzal írta le a napenergiát, hogy akkor is szükség van áramra, ha nem süt a nap, nem csoda, ha a tudatlanságból fakadóan sokan ódzkodnak ezektől a megoldásoktól. Pedig a napenergia olyan menő, hogy akár örökre el is felejthetjük mellette a villanyszámlát! Elmagyarázzuk, hogy adhat neked áramot egy napelem akkor is, ha éjszaka van!

 

tumblr_ncjxmbe8bj1tqypyno1_1280.gif

 

A képet a pontosan-ahogy tumblr-en találtuk.

 

110 komment · 1 trackback

Ha ma csak egy rituális gyilkosság áldozatának tartott ghánai rappert hallgatsz meg, Castro legyen az!

Függő Hírügynökség
Címkék: sport foci futball castro ghána bűntény töltelék asamoah gyan dalfejtő kult és szórakozás

DALFEJTŐ - Szálljunk fel együtt a lájkvadász címadás bulivonatára, ahol Castro, a Pusztító legnagyobb slágerei szólnak. Tudják, ő az, akiről azt beszélik, hogy jóbarátja, a futballista Asamoah Gyan feláldozta a jó termésért a gólokért cserébe.

 

castrogif1.gif

 

Szólj hozzá!

Az okostelefon megöli a rock & rollt

Tamás J. Bertalan
Címkék: koncert pogó lényeg okostelefon koncertfelvétel rock & roll dalfejtő kult és szórakozás szar videó

DALFEJTŐ - Véget ért a nyár, és vele a fesztiválszezon, láttunk pár fasza, és néhány kevésbé jó koncertet is, de egy valami minden esetben szemet szúrt: hogy az emberek a legnagyobb buli közepén is képtelenek elengedni a telefonjukat.

 

 

2 komment


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | MuFF | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |