Függő Hírügynökség

Elébe mentem a trendeknek, és leöntöttem magam egy vödör verssel

Che Tamás | Címkék: vers facebook hülyeség lényeg kihívás kult és szórakozás csúnyairodalom ice bucket challenge

CSÚNYAIRODALOM  - Az internet két legidegesítőbb dolga a napokban a csapból is folyó jegesvödrös videók, meg a Facebookot elárasztó versek. Szerettem volna egyszerre pontot tenni mindkettő végére.

 

versbucketchallenge.gif

 

Szólj hozzá!

Egy káros névadási szokásrul és annak egynémely következményeirül

Che Tamás | Címkék: katasztrófa név lényeg házasság vezetéknév first world problem önkéntes mérvadó közélet és média

ÖNKÉNTES MÉRVADÓ - Házasulandók! Leendő gyermekeitek biztonsága érdekében még ma hagyjatok fel azzal az ostoba és szükségtelen szokással, hogy felveszitek egymás nevét! Nem viccelünk, a jövőnk lehet a tét!

 egonev.png

 

9 komment

A postaládánkba érkezik az irodalom, és mi észre sem vesszük

Che Tamás | Címkék: spam reklám novella írás freemail lényeg levélszemét kult és szórakozás csúnyairodalom

CSÚNYAIRODALOM - A spammerek régen egyszerű, unalmas reklámlevelekkel bombázták az emberek e-mailfiókjait, a szűrőprogramok fejlődésével azonban rá kellett döbbenniük, hogy ez már nem elég. A kéretlen ajánlatokat azóta igyekeznek olyan szövegkörnyezetbe ágyazni, amely nem akad fenn az ellenőrzésen, ezért kénytelenek rövid történeteket kreálni. Néha egészen elképesztő dolgokat kapunk a postaládánkba, ezekből válogattunk.

spampoetry.gif

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Gyúrjon az esti koncertre ezzel a magyarított Queens Of The Stone Age slágerrel

Che Tamás | Címkék: fordítás drog dalszöveg sziget fesztivál lényeg queens of the stone age feel good hit of the summer dalfejtő kult és szórakozás sziget 2014 világslágerek magyarul

DALFEJTŐ - Bocsánat, elhibáztuk, szóval Világslágerek magyarul sorozatunkban bemutatkoznak: A kőkorszak királynői. Az a szép a megidézett dalban, hogy összetett dolgokról szól, és virtuóz hangszeres tudást igényel, ugyanis éppen hogy csak, de több van benne egy hangnál. És a legszebb, hogy a versszakokat akár az örökkévalóságig is dúdolhatjuk. Emígyen:

 

 

Szólj hozzá!

Az állatokkal csak a baj van, de ne fájjon emiatt a fejünk (vagy de)

Che Tamás | Címkék: baleset medve pók állatok lényeg hülyehír brit tudósok lakástűz aspirin justin bieber baromméter heti gereblye

BAROMMÉTER - Nem az orosz medve volt az egyetlen a héten, amelyik beverekedte magát a híradásokba. A Heti Gereblyében ezúttal különösen ügyes állatok, állati ügyetlen emberek, és a hét fejfájdító, vagy épp szellemes pillanatai.

 

 

2 komment

A McDonald's ételei fine dining stílusban

Függő Hírügynökség | Címkék: mcdonalds utolsó vacsora fine dining töltelék tálalás kult és szórakozás ételdesign

UTOLSÓ VACSORA - Ezúttal nem mi próbáltunk szarból várat építeni, hanem két kanadai amatőr séf, akik azon versenyeztek, hogy melyikük tudja a menő éttermek tálalási szokásaihoz igazodva sikeresebben álcázni az eredetileg mekiben vásárolt kaját. Hogy melyikük nyert, az mellékes, de az így készült remekművek fotói elég viccesen sikerültek. 

 

 

2 komment

Emberek, tanuljuk meg végre: színész ≠ műsorvezető!

Plejzinger Ottó | Címkék: színész műsorvezető m1 lényeg balatoni nyár életművész földes eszter kautzky armand mtva entertainment weakly közélet és média

ENTERTAINMENT WEAKLY - Kautzky Armand bársonyos hangjára ébredni maga a gyönyör. Arra ébredni, hogy Kautzky Armand diszkószőrvillantó farmeringben palacsintát süt a Balaton partján, baromi kiábrándító. A közmédia két aktuálisan futó műsorának példáján keresztül bizonyítjuk be, hogy a színészek gyakran a legkevésbé alkalmasak arra, hogy saját magukat adják a kamera előtt.

 

balatoninyar1.png

23 komment

Ezért utálom a borkóstolókat

Chat Géza | Címkék: bor borkóstoló lényeg utolsó vacsora kult és szórakozás ezért utálom

UTOLSÓ VACSORA - Folytatjuk méltán híres - immár két részesre duzzadt - "Ezért utálom a bármit" sorozatunkat, melynek első részében a végtelenül egyedinek szánt, de aztán hót sablonos, rántotthúsfelhőbe bugyolált, vonatozós, a soha nem látott rokonok másod unokatestvéreinek ordenáré danajozásába fulladó esküvőket veséztük ki jól. Most a borkóstolók kényszeres elkorcsosodásáról lesz szó.

 

borkostolo_borito.jpg

 

Szólj hozzá!

Nekem zajvédő falat és tudást adtak a norvégok, és neked?

Che Tamás | Címkék: norvég alap lázár jános zugló lényeg civil szervezetek zajvédő fal papcsák ferenc önkéntes mérvadó közélet és média eea grants

ÖNKÉNTES MÉRVADÓ - Norvég támogatással épült zajvédő fal befejezésén büszkélkedett a napokban Papcsák Ferenc zuglói polgármester a hét leglazább politikusvideójában. Persze Norvégiát nem említette, de véletlenül pont a fal mellett lakom, és rendszeresen látom az ezt tanúsító táblát. De nem ez az egyetlen jó dolog az életemben, amihez köze van a norvègoknak, sőt, a tudtán kívül bizonyára az Ön környezetében is akadnak hasonló példák. Gyűjtsük össze együtt!

 _DSC0571.jpg

 

31 komment

Nyaralni ment a hülyeség? ÁÁÁ, dehogy, nincs olyan szerencsénk!

Che Tamás | Címkék: kutya lényeg hülye hír bűntény sajtófotó hülye cím baromméter közélet és média heti gereblye

BAROMMÉTER - Heti Gereblye című hülyehír-összefoglaló műsorunk mai rendhagyó, kétheti adásában letartóztatott ártatlanok, és szabadon bocsájtott bűnösök, koravén szerelmesek, drogosok és igazi kutyaütők várják Önöket. Bónusz: hülye fotók és hülye címek!

 

 

6 komment

Itt a magyaros ízesítésű óvszer!

Che Tamás | Címkék: szex óvszer lényeg cucc cosmopuritán humor és szemét

COSMOPURITÁN - Ha Ön még túl korainak érzi, hogy gyereket vállaljon a tisztes nyugdíj reményében, de addig sem szeretne leszállni a keresztény-nemzeti értelemben vett szexuális kapcsolat (anál)vonatáról, akkor ezt a hiánypótló termékcsaládot Önnek találtuk ki! Magyar seggbe magyar kolbászt: itt a magyaros ízesítésű óvszer!

 

HungaryCumLogo5.png

 

2 komment

Beépített főnök - Magyarország

Che Tamás | Címkék: tévé kísérlet simicska lajos lényeg cba vitézy dávid közgép bkk baldauf lászló gattyán györgy önkéntes mérvadó közélet és média beépített főnök

ÖNKÉNTES MÉRVADÓ - Kíváncsi, hogy festene Vitézy Dávid jegykezelőként? Netán Simicska Lajos jólláthatósági mellényben, lapáttal a kézben? Ne aggódjon, nem felsővezetői munkatábort csapatépítőt szervezünk, csak elmeséljük milyenek lennének a népmesék napjaink Magyarországán.

 

Bizonyos szubkultúrák képviselői tudni vélik, hogy a mi seggünkből jön a napfény - ti. hogy Jézus magyar volt, a Kárpát-medence a Föld szívcsakrája, meg amúgy is, általában minden, ami fasza, szerény nemzetünktől eredeztethető. Ez részben igaz, hiszen itt vagyunk mi is, de félre a nagyképűséggel, itt az ideje belátni, hogy ha nem nyúlhatná le tőlünk az imperialista nyugat a szellemi potenciált, bizony sehol sem tartanának. Hogy csak egy releváns példát említsünk napjainkból: a kereskedelmi televíziózás is felfedezte magának a Mátyás királyhoz kapcsolódó mesekincset, és megszületett a Beépített főnök (Undercover Boss) című sorozat. A műsorban milliomos cégvezetők ragasztanak Balázs Pali-szerű parókát a fejükre, lövetik ki a fülüket, és bújnak álszakáll mögé, hogy így vegyüljenek el a saját cégük szervezeti struktúrájának legalján ücsörgőkkel - eladókkal, takarítókkal, patkányfogókkal. A reality-dokuban a kamerák jelenlétét úgy magyarázzák a gyanútlan munkásoknak, hogy az unszimpatikus és a kétkezi munkához látványosan cseppet sem konyító szerencsétlen egy olyan műsorban vesz részt, ahol az emberek különböző munkákban próbálhatják ki magukat, hogy a végén új állást válasszanak maguknak korábbi megunt tevékenységük helyett. A főnök célja, hogy mélyebben megismerje a dolgozók, és közvetve cége problémáit, és e tapasztalatokra alapozva tuningolja fel aztán a morált e válságtól terhes időkben.

 

17 komment

Orálisan kényeztetett öntözőkannák a világ legrosszabb klipjében (18+)

Che Tamás | Címkék: hülye ember wtf hülye klip töltelék humor és szemét emmi-díj pavla filipová

EMMI?!-DÍJ - A minap, miközben ezen a videón dolgoztunk, az egyik jelenethez nagyon hülye zenei aláfestést kerestünk, és elkövettük azt a hibát, hogy bepötyögtük a Youtube keresőjébe a "very stupid music" szavakat. Megmutatjuk, mit dobott a gép, hogy másnak is rossz legyen, ne csak nekünk! Ne kattintson, és ne nézze meg!

 

 

Szólj hozzá!

Emberek! Mégsem maradtunk le az év bulijáról!

Che Tamás | Címkék: pokol töltelék printscreen az év bulija humor és szemét anyósfesztivál

PRINTSCREEN - Emlékeznek? A múlt héten azt írtuk, minden valószínűség szerint a 46. Országos Vasutas Eszperantó Találkozó volt az év bulija. Nos, tévedtünk, de mentségünkre legyen mondva, akkor még nem hallottunk az Anyósfesztiválról! Igen, jól hallotta: ANYÓSFESZTIVÁL!

 

anyosfeszt.png

 

Az anyósfesztivál már a nevében nagyon erősnek ígérkezett, a honlapja meg még durvábbnak bizonyult a fenti képpel, de csak ezután jöttünk rá, hogy ez a rendezvény voltaképpen a milfeket ünnepli. Legalábbis a hivatalos sajtóanyag szerint:

 

Szólj hozzá!

Barátságos levél Bayer Zsolthoz

Che Tamás | Címkék: irodalom publicisztika lényeg bayer zsolt tündértemető kult és szórakozás csúnyairodalom bukott szerzők

kedveszsootti.jpg

 

Kedves Zsótti!

Felháborodással vegyes irigységgel konstatáltuk, hogy legutóbbi, Aranyszájú Szent Jánoshoz felérőn veretes és vaskos szitkozódásodból, mellyel a patás ördöggel cimboráló és bulvármétely-dagasztó médiákok aljas képviselőit tűzted egyszersmind pellengérre, kihagytad patináns (sic!) lapunkat. Ennek ellenére mégis úgy éreztem, szükséges szót emelni egy fontos tényt illetően, tudniillik hogy nem is voltál te mindig ennyire hülye.

47 komment

A legnagyobb videoklip-klisék: RAP

Chat Géza | Címkék: hiphop rap gif lényeg gangsta videoklip dalfejtő kult és szórakozás gengszterrap

DALFEJTŐ - Ugye, hogy volt már olyan, hogy egy lazább slágerre felhúzott klip nézegetése közben azt éreztük, hogy mintha ezt már láttuk volna? Mert láttuk is. Ugyanazok a momentumok köszönnek vissza Yelawolf klipjeiből, mint Ogli G-jéből, csak az egyik nyugaton készült nagyon sok pénzből, nagyon sok kattintásszámot rántva magával, míg a másik Berényben, nemzetközi szinten elhanyagolható buzzt generálva. De vegyük szépen sorra a rapvideók dogmáit, amit minden rendező kénytelen betartani vagy csak simán nem mer a bevált csapaton változtatni és megelégszik a szex+pia+buli+jónők+pimpelt verdák kombóval.

http---makeagif.com--media-7-09-2014-rwkzBp.gif

1 komment

Megfőztük a gasztroforradalom ellenségeit

Che Tamás | Címkék: kísérlet recept gasztronómia uv lényeg utolsó vacsora kult és szórakozás a gasztroforradalom ellenségei papp győző

UTOLSÓ VACSORA - Nemrég cikksorozatban gyűjtöttük össze a legrosszabb alapanyagokat és készételeket, a szoci közétkeztetés és a régi iskola legkárosabb kliséit a vegetától a margarinon át az ömlesztett sajtig. Aztán fogtuk az egész listát, bevásároltunk, és megkerestünk egy séfet, akit arra kértünk, hogy próbáljon meg kihozni valamit a rendelkezésre álló borzalmakból. Az eredmény: korszakalkotó receptek, hihetetlen tanulságok, prémium kajafotók és egy csodálatos videó. Figyelem: ne próbálják ki otthon!

 

 

1 komment

A hét, amikor a halálnak sem jött össze minden

Che Tamás | Címkék: halál halálbüntetés kecske észak-korea angela merkel lényeg hülye hír baromméter first world problem közélet és média heti gereblye

BAROMMÉTER - Nem ez volt a vidám hírek hete, de azért jócskán akadtak megmosolyogtató dolgok is a sok háborús rémhír mellett. A Heti Gereblye mai adásában csupa bizarr esetet mutatunk be a saját temetésén felébredő kislánytól a kivégzését pillanatnyilag megúszó elítélten át a gyereket hajvágásra cserélő agyhalottig, sok hülye videóval. Hiába no, bulvárosodik a Függő...

 

 

Szólj hozzá!

Emberek! Lemaradtunk az év bulijáról!

Che Tamás | Címkék: buli töltelék printscreen humor és szemét országos vasutas baráti eszperantó találkozó

PRINTSCREEN - Arctic Monkeys? Szabadságkoncert? Spencer-Hill fesztivál? ​Nincs az az esemény, ami le tudná nyomni egy országos vasutas baráti eszperantó találkozó bulifaktorát! Az eszperantó vasutas az új hipszter, most hogy az utóbbi szubkultúrát már hivatalosan is eltemették!

 

eszperanto.jpg

 

1 komment

A nagy kérdés: Menjek vagy maradjak?

Chat Géza | Címkék: fesztivál sziget életmód élmény volt lényeg balaton sound cosmopuritán humor és szemét kult és szórakozás

COSMOPURITÁN - Jön az élő isten? A Guetta itt vereti a Magyar Tengernél? Szigeten arconpörög a ProdiGé? Ott a helyem, nem? De. Vagy mégsem? Van elég pénz a családi kincstárban? Eléggé ganaj lesz a party, hogy ne érdekeljen, hogy az árokban alszom/bekábózva pörgök 3-4 napig? A non-stop vedelést bírom még? Meg úgy alapból van igény a pusztító másnapos fejfájásra meg a szarul hangosított, összecsapott egyórás fesztiválkoncertekre? Jó, lesznek spanok, meg csajok. Ééés??? Nehéz döntés.

fesztival_cimlap.png

 

Szólj hozzá!

Zsolti & Krisztián: Meleg

Che Tamás | Címkék: időjárás képregény meleg lényeg képlegény kult és szórakozás zsolti és krisztián

zsoltieskrisztian02.png

 

 

Szólj hozzá!

Mindenki nyugodjon meg, baromi jók vagyunk!

Che Tamás | Címkék: foci matek világbajnokság lényeg vébé önkéntes mérvadó közélet és média

ÖNKÉNTES MÉRVADÓ - Osztottunk, szoroztunk, és kijött, hogy az a Hollandiától elszenvedett legendásan csúf 8 gól nem is olyan gáz. A Függő hírügynökség & Történelemhamisító Intézet elemzése a vébé eredményeiről, és a futball jövőjéről.

 

vebematek2.png

 

5 komment

Boldog házasság, álommeló, gyerekek és háziállatok

Che Tamás | Címkék: gyerek kutya lényeg házasság hülye hír bűntény meztelenség álommeló baromméter közélet és média heti gereblye

BAROMMÉTER - A héten szabadságra ment a kontentgyár, ami a hosszú, bőséges, elemző, oknyomozó anyagokat illeti, de rövidhírekben így sem szenvedtünk hiányt. Itt a Heti Gereblye, amiben ezúttal eláruljuk a boldog házasság titkát, lerántjuk a leplet az igazi álommelóról, és speciális képességű állatokat is bemutatunk.

 

 

Szólj hozzá!

"A rajongók bekaphatják..." - Interjú a Fostartály zenekarral

Che Tamás | Címkék: interjú lemez zenekar lényeg grindcore fostartály dalfejtő kult és szórakozás return of the jani

DALFEJTŐ - A 2003-ban alakult Fostartály nagyon rövid idő alatt vált kultikussá, hisz az amúgy meglehetősen szűk magyar grindcore színtéren túl is ismerik nehezen feledhető nevüket. A gyakran pár másodperces, ironikusan dühös vagy dühösen ironikus dalait az egyszerű anyázás és az "önzetlenség, jóság, szeretet" szélsőségei közt író zenekar idén, János napon végre új lemezzel jelentkezett, Return of the Jani címmel. Jánossal és Jánossal a régi klasszikusokról, valamint a jövőről  beszélgettünk.

 

 

Szólj hozzá!

A hely, ami értelmet ad a design hotel kifejezésnek

Függő Hírügynökség | Címkék: berlin hotel szállás életmód wtf szürreál töltelék trippy képlegény design hotel kult és szórakozás

KÉPLEGÉNY - Ez a berlini szálloda jó eséllyel pályázik a minden idők legbizarrabb szálláshelye címre. Szekrényekbe rejtett fürdőszobák, söröshordókból készült mosdókagylók, és a német expresszionizmus legvadabb túlkapásait idéző enteriőrök mind egy helyen, a Propeller Island City Lodge nevű hotelban. 

 

 

 

Szólj hozzá!


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | MuFF | Monarchia | Antimetál | Napi Buddha | Spoiler | Muszlim Csajok |