Függő Hírügynökség

ORBÁN! ORBÁN! ORBÁN! ORBÁN! ORBÁN! ORBÁN! ORBÁN! ORBÁN!

Che Tamás | Címkék: index origo orbán címlap orbán viktor hírportál lényeg 444 entertainment weakly közélet és média

ENTERTAINMENT WEAKLY - Tegnap elég nagyot ment az Orbán adóztatási szokásait boncolgató cikkünk, ezért úgy döntöttünk, mostantól minden létező téma kapcsán inkább róla fogunk beszélni. Nem is értjük, hogy a vezető hírportálok miért nem Orbánról írják az összes cikket! A ma délutáni címlapok alapján megmutatjuk, milyen szép is lenne a világ, ha mindig minden a miniszterelnökről szólna!

orbanlevelvegtelen.png

 

9 komment

Mit lehetne megadóztatni? Hasznos tanácsok Orbán Viktornak a téma nagymesterétől

Che Tamás | Címkék: történelem orbán viktor adó lényeg nagy péter internetadó adónem önkéntes mérvadó közélet és média

ÖNKÉNTES MÉRVADÓ - Orbán Viktor? Amatőr! Az adóztatás igazi nagy királya, oppardon, cárja I. Nagy Péter volt. És mivel tanulni csak a legnagyobbaktól érdemes, lássuk, mi mindent adóztathatna még meg a miniszterelnök, ha éppen arra szottyanna kedve!

 

npado.png

 

56 komment

Költsd el hasznosan az internetadót: vásárolj be a Fidesz.hu-n!

Che Tamás | Címkék: fidesz divat ruha ajándék szuvenír webshop merchandise töltelék fidesz.hu cosmopuritán humor és szemét

COSMOPURITÁN - Minthogy pártunk és kormányunk tagjai kopott audik csomagtartójából árusítják ki és adják el két forintért módszeresen az országot, és vele a saját anyjukat, így aztán annyira nem meglepő, hogy az összes párt közül csak nekik van szar repiajándékokat pénzért kínáló online boltjuk. Ha van felesleges pár ezer forintod, és semmi ötleted karácsonyra, itt tuti találsz neki helyet (meg úgyis hozzájuk kerülne)!

 

 

Cukiság kimaxolva!

 

14 komment

Csapolt sör házhozszállítással? Palackban? WTF?!

Che Tamás | Címkék: sör ital gasztronómia lényeg wtf soproni utolsó vacsora csapolt sör kult és szórakozás

UTOLSÓ VACSORA - A Soproni feltalálta a tutit azoknak, akik lusták kocsmába menni, de túl csórók ahhoz, hogy saját bárpultjuk legyen otthon: itt a boltban kapható, palackozott csapolt sör! Megrendeltük, kipróbáltuk, és megvártuk a hatást!

 

kibontos_small.gif

 

 

9 komment

Kiszivárgott! Ilyen egy igazi falvédő konferencia!

Függő Hírügynökség | Címkék: lényeg falvédő titkos társaság szar vicc összeesküvés-elméletek közélet és média

ÖSSZEESKÜVÉS-ELMÉLETEK - Hiába erőlködik Orbán Viktor és Pintér Sándor, a falvédők élnek, virágoznak, és senki sem akadályozhatja meg, hogy összejárjanak. Bejutottunk egy titkos falvédő konferenciára, és elképesztő dolgokat láttunk ott, ahol előttünk még sosem járt kívülálló! Figyelem, a következő képek megzavarhatják az Ön, vagy nagymamája nyugalmát!

 

falvedokiallitas55.jpg

 

Négy meggyőződéses falvédő konspiratív találkozója.

 

1 komment

Egy matracgyár előre megjósolta Malala Juszufzai Nobel-békedíját

Függő Hírügynökség | Címkék: hirdetés plakát emberi jogok matrac hülye hirdetés töltelék képlegény Nobel-békedíj kult és szórakozás Malala Juszufzai

KÉPLEGÉNY - A Kurl-On nevű indiai matracgyár reklámjában a cég egyik termékéről egészen a Nobel-díjig pattan az idén 17 éves lány, miután rálőttek a tálibok, amiért blogot mert vezetni a nők oktatásának fontosságáról. Tényleg.

 

 

 

1 komment

Batmannek lenni volna jó...

Che Tamás | Címkék: star trek videó drog marihuána adam sandler netflix töltelék william shatner gopro baromméter közélet és média batman vs superman

BAROMMÉTER - A szuperhősökkel mindig csupa izgalmas dolog történik, az átlagemberrel meg lófasz se. Itt egy halom hülye videó, mindkét esetet illusztrálandó. A Heti Gereblye mai adása egyszerre szól az izgalmakra éhes közönségnek, és a hozzánk hasonlóan unalmas frátereknek.

 

Superman-Lawn.png

 

Szólj hozzá!

Az atomenergia menőbb, mint gondolnád! :(

Függő Hírügynökség | Címkék: környezetvédelem atomenergia lényeg megújuló energia alternatív energiaforrás önkéntes mérvadó közélet és média

ÖNKÉNTES MÉRVADÓ - Egy kép többet mond ezer szónál - kettő meg pláne! Írhatunk mi bármit a napenergia előnyeiről, ha a fiatalok közben az atomra buknak!

 

biztosanazatom.gif

 

1 komment

A napenergia menőbb, mint gondolnád!

Függő Hírügynökség | Címkék: x napenergia lényeg megújuló energia l. simon lászló alternatív energiaforrás önkéntes mérvadó közélet és média

ÖNKÉNTES MÉRVADÓ - Ahol egy vezető politikus olyanokat mond a megújuló energiákról, mint L. Simon László, aki a héten azzal írta le a napenergiát, hogy akkor is szükség van áramra, ha nem süt a nap, nem csoda, ha a tudatlanságból fakadóan sokan ódzkodnak ezektől a megoldásoktól. Pedig a napenergia olyan menő, hogy akár örökre el is felejthetjük mellette a villanyszámlát! Elmagyarázzuk, hogy adhat neked áramot egy napelem akkor is, ha éjszaka van!

 

tumblr_ncjxmbe8bj1tqypyno1_1280.gif

 

A képet a pontosan-ahogy tumblr-en találtuk.

 

110 komment · 1 trackback

Ha ma csak egy rituális gyilkosság áldozatának tartott ghánai rappert hallgatsz meg, Castro legyen az!

Függő Hírügynökség | Címkék: sport foci futball castro ghána bűntény töltelék asamoah gyan dalfejtő kult és szórakozás

DALFEJTŐ - Szálljunk fel együtt a lájkvadász címadás bulivonatára, ahol Castro, a Pusztító legnagyobb slágerei szólnak. Tudják, ő az, akiről azt beszélik, hogy jóbarátja, a futballista Asamoah Gyan feláldozta a jó termésért a gólokért cserébe.

 

castrogif1.gif

 

Szólj hozzá!

Az okostelefon megöli a rock & rollt

Che Tamás | Címkék: koncert pogó lényeg okostelefon koncertfelvétel rock & roll dalfejtő kult és szórakozás szar videó

DALFEJTŐ - Véget ért a nyár, és vele a fesztiválszezon, láttunk pár fasza, és néhány kevésbé jó koncertet is, de egy valami minden esetben szemet szúrt: hogy az emberek a legnagyobb buli közepén is képtelenek elengedni a telefonjukat.

 

 

2 komment

Minden, amit a skót függetlenségi törekvésekről tudni érdemes

Che Tamás | Címkék: skócia népszavazás ewan mcgregor trainspotting danny boyle töltelék irvinewelsh önkéntes mérvadó közélet és média skót függetlenség

ÖNKÉNTES MÉRVADÓ - Pocsék dolog skótnak lenni. Nem mi mondjuk, hanem egy skót színész egy skót író könyvéből készült filmben. A Trainspotting zseniális monológjában minden benne van, amit a témáról tudni érdemes, az érdekessége pedig, hogy az író, Irvine Welsh harcos függetlenségpárti aktivista.

 

 

Szólj hozzá!

Elébe mentem a trendeknek, és leöntöttem magam egy vödör verssel

Che Tamás | Címkék: vers facebook hülyeség lényeg kihívás kult és szórakozás csúnyairodalom ice bucket challenge

CSÚNYAIRODALOM  - Az internet két legidegesítőbb dolga a napokban a csapból is folyó jegesvödrös videók, meg a Facebookot elárasztó versek. Szerettem volna egyszerre pontot tenni mindkettő végére.

 

versbucketchallenge.gif

 

Szólj hozzá!

Egy káros névadási szokásrul és annak egynémely következményeirül

Che Tamás | Címkék: katasztrófa név lényeg házasság vezetéknév first world problem önkéntes mérvadó közélet és média

ÖNKÉNTES MÉRVADÓ - Házasulandók! Leendő gyermekeitek biztonsága érdekében még ma hagyjatok fel azzal az ostoba és szükségtelen szokással, hogy felveszitek egymás nevét! Nem viccelünk, a jövőnk lehet a tét!

 egonev.png

 

9 komment

A postaládánkba érkezik az irodalom, és mi észre sem vesszük

Che Tamás | Címkék: spam reklám novella írás freemail lényeg levélszemét kult és szórakozás csúnyairodalom

CSÚNYAIRODALOM - A spammerek régen egyszerű, unalmas reklámlevelekkel bombázták az emberek e-mailfiókjait, a szűrőprogramok fejlődésével azonban rá kellett döbbenniük, hogy ez már nem elég. A kéretlen ajánlatokat azóta igyekeznek olyan szövegkörnyezetbe ágyazni, amely nem akad fenn az ellenőrzésen, ezért kénytelenek rövid történeteket kreálni. Néha egészen elképesztő dolgokat kapunk a postaládánkba, ezekből válogattunk.

spampoetry.gif

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Gyúrjon az esti koncertre ezzel a magyarított Queens Of The Stone Age slágerrel

Che Tamás | Címkék: fordítás drog dalszöveg sziget fesztivál lényeg queens of the stone age feel good hit of the summer dalfejtő kult és szórakozás sziget 2014 világslágerek magyarul

DALFEJTŐ - Bocsánat, elhibáztuk, szóval Világslágerek magyarul sorozatunkban bemutatkoznak: A kőkorszak királynői. Az a szép a megidézett dalban, hogy összetett dolgokról szól, és virtuóz hangszeres tudást igényel, ugyanis éppen hogy csak, de több van benne egy hangnál. És a legszebb, hogy a versszakokat akár az örökkévalóságig is dúdolhatjuk. Emígyen:

 

 

Szólj hozzá!

Az állatokkal csak a baj van, de ne fájjon emiatt a fejünk (vagy de)

Che Tamás | Címkék: baleset medve pók állatok lényeg hülyehír brit tudósok lakástűz aspirin justin bieber baromméter heti gereblye

BAROMMÉTER - Nem az orosz medve volt az egyetlen a héten, amelyik beverekedte magát a híradásokba. A Heti Gereblyében ezúttal különösen ügyes állatok, állati ügyetlen emberek, és a hét fejfájdító, vagy épp szellemes pillanatai.

 

 

2 komment

A McDonald's ételei fine dining stílusban

Függő Hírügynökség | Címkék: mcdonalds utolsó vacsora fine dining töltelék tálalás kult és szórakozás ételdesign

UTOLSÓ VACSORA - Ezúttal nem mi próbáltunk szarból várat építeni, hanem két kanadai amatőr séf, akik azon versenyeztek, hogy melyikük tudja a menő éttermek tálalási szokásaihoz igazodva sikeresebben álcázni az eredetileg mekiben vásárolt kaját. Hogy melyikük nyert, az mellékes, de az így készült remekművek fotói elég viccesen sikerültek. 

 

 

2 komment

Emberek, tanuljuk meg végre: színész ≠ műsorvezető!

Plejzinger Ottó | Címkék: színész műsorvezető m1 lényeg balatoni nyár életművész földes eszter kautzky armand mtva entertainment weakly közélet és média

ENTERTAINMENT WEAKLY - Kautzky Armand bársonyos hangjára ébredni maga a gyönyör. Arra ébredni, hogy Kautzky Armand diszkószőrvillantó farmeringben palacsintát süt a Balaton partján, baromi kiábrándító. A közmédia két aktuálisan futó műsorának példáján keresztül bizonyítjuk be, hogy a színészek gyakran a legkevésbé alkalmasak arra, hogy saját magukat adják a kamera előtt.

 

balatoninyar1.png

23 komment

Ezért utálom a borkóstolókat

Chat Géza | Címkék: bor borkóstoló lényeg utolsó vacsora kult és szórakozás ezért utálom

UTOLSÓ VACSORA - Folytatjuk méltán híres - immár két részesre duzzadt - "Ezért utálom a bármit" sorozatunkat, melynek első részében a végtelenül egyedinek szánt, de aztán hót sablonos, rántotthúsfelhőbe bugyolált, vonatozós, a soha nem látott rokonok másod unokatestvéreinek ordenáré danajozásába fulladó esküvőket veséztük ki jól. Most a borkóstolók kényszeres elkorcsosodásáról lesz szó.

 

borkostolo_borito.jpg

 

Szólj hozzá!

Nekem zajvédő falat és tudást adtak a norvégok, és neked?

Che Tamás | Címkék: norvég alap lázár jános zugló lényeg civil szervezetek zajvédő fal papcsák ferenc önkéntes mérvadó közélet és média eea grants

ÖNKÉNTES MÉRVADÓ - Norvég támogatással épült zajvédő fal befejezésén büszkélkedett a napokban Papcsák Ferenc zuglói polgármester a hét leglazább politikusvideójában. Persze Norvégiát nem említette, de véletlenül pont a fal mellett lakom, és rendszeresen látom az ezt tanúsító táblát. De nem ez az egyetlen jó dolog az életemben, amihez köze van a norvègoknak, sőt, a tudtán kívül bizonyára az Ön környezetében is akadnak hasonló példák. Gyűjtsük össze együtt!

 _DSC0571.jpg

 

31 komment

Nyaralni ment a hülyeség? ÁÁÁ, dehogy, nincs olyan szerencsénk!

Che Tamás | Címkék: kutya lényeg hülye hír bűntény sajtófotó hülye cím baromméter közélet és média heti gereblye

BAROMMÉTER - Heti Gereblye című hülyehír-összefoglaló műsorunk mai rendhagyó, kétheti adásában letartóztatott ártatlanok, és szabadon bocsájtott bűnösök, koravén szerelmesek, drogosok és igazi kutyaütők várják Önöket. Bónusz: hülye fotók és hülye címek!

 

 

6 komment

Itt a magyaros ízesítésű óvszer!

Che Tamás | Címkék: szex óvszer lényeg cucc cosmopuritán humor és szemét

COSMOPURITÁN - Ha Ön még túl korainak érzi, hogy gyereket vállaljon a tisztes nyugdíj reményében, de addig sem szeretne leszállni a keresztény-nemzeti értelemben vett szexuális kapcsolat (anál)vonatáról, akkor ezt a hiánypótló termékcsaládot Önnek találtuk ki! Magyar seggbe magyar kolbászt: itt a magyaros ízesítésű óvszer!

 

HungaryCumLogo5.png

 

2 komment

Beépített főnök - Magyarország

Che Tamás | Címkék: tévé kísérlet simicska lajos lényeg cba vitézy dávid közgép bkk baldauf lászló gattyán györgy önkéntes mérvadó közélet és média beépített főnök

ÖNKÉNTES MÉRVADÓ - Kíváncsi, hogy festene Vitézy Dávid jegykezelőként? Netán Simicska Lajos jólláthatósági mellényben, lapáttal a kézben? Ne aggódjon, nem felsővezetői munkatábort csapatépítőt szervezünk, csak elmeséljük milyenek lennének a népmesék napjaink Magyarországán.

 

Bizonyos szubkultúrák képviselői tudni vélik, hogy a mi seggünkből jön a napfény - ti. hogy Jézus magyar volt, a Kárpát-medence a Föld szívcsakrája, meg amúgy is, általában minden, ami fasza, szerény nemzetünktől eredeztethető. Ez részben igaz, hiszen itt vagyunk mi is, de félre a nagyképűséggel, itt az ideje belátni, hogy ha nem nyúlhatná le tőlünk az imperialista nyugat a szellemi potenciált, bizony sehol sem tartanának. Hogy csak egy releváns példát említsünk napjainkból: a kereskedelmi televíziózás is felfedezte magának a Mátyás királyhoz kapcsolódó mesekincset, és megszületett a Beépített főnök (Undercover Boss) című sorozat. A műsorban milliomos cégvezetők ragasztanak Balázs Pali-szerű parókát a fejükre, lövetik ki a fülüket, és bújnak álszakáll mögé, hogy így vegyüljenek el a saját cégük szervezeti struktúrájának legalján ücsörgőkkel - eladókkal, takarítókkal, patkányfogókkal. A reality-dokuban a kamerák jelenlétét úgy magyarázzák a gyanútlan munkásoknak, hogy az unszimpatikus és a kétkezi munkához látványosan cseppet sem konyító szerencsétlen egy olyan műsorban vesz részt, ahol az emberek különböző munkákban próbálhatják ki magukat, hogy a végén új állást válasszanak maguknak korábbi megunt tevékenységük helyett. A főnök célja, hogy mélyebben megismerje a dolgozók, és közvetve cége problémáit, és e tapasztalatokra alapozva tuningolja fel aztán a morált e válságtól terhes időkben.

 

17 komment

Orálisan kényeztetett öntözőkannák a világ legrosszabb klipjében (18+)

Che Tamás | Címkék: hülye ember wtf hülye klip töltelék humor és szemét emmi-díj pavla filipová

EMMI?!-DÍJ - A minap, miközben ezen a videón dolgoztunk, az egyik jelenethez nagyon hülye zenei aláfestést kerestünk, és elkövettük azt a hibát, hogy bepötyögtük a Youtube keresőjébe a "very stupid music" szavakat. Megmutatjuk, mit dobott a gép, hogy másnak is rossz legyen, ne csak nekünk! Ne kattintson, és ne nézze meg!

 

 

Szólj hozzá!


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | MuFF | Monarchia | Antimetál | Napi Buddha | Spoiler | Muszlim Csajok |