Gumikacsát lopott, börtönbe megy - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

letoltes_1.jpg

 

Sztori: Egy 45 éves holland fószer meglovasított egy 1 méter magas plasztik kacsaszobrot egy kávézó elől Gouda városában, ráadásul kárt is tett benne. A bíróság nem találta viccesnek az esetet, úgyhogy most 8 hét börtön vár rá. A miértről nem szólnak a hírek, de hát Szijjártó óta tudjuk, hogy nagyon gyanús népek ezek a hollandok.

 

Forrás: AP

 

Azt hiszed, hogy álhír, de nem az!

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6512823706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Na csak sikerült összehozni egy kormánytaggal ezt a fontos hírt! Persze olyan ezt mint a buzipornó, a célközönségnél nagy sikere lesz! Hajrá a sajtószabadságért, a hiteles tájékoztatásért!
@Cycmen: A célközönség TE vagy :D Hozz még egy embert!
@bgp: A célközönség TE vagy :D Hozz még egy embert!

Látom! El van b.va a cím, hogy nem jönnek? Hozzak még egy embert, vazze az már Orbánnak se jött be!
Ráérsz különben dumcsizni? Ne félj nem vagyok buzi! :D
@Cycmen: Pontosan ugyanolyan ez, mint ahogyan egy baráti ölelést ábrázoló fényképet lobogtatva a fél országot körbeturnéztátok, hogy Vona Gábor meleg, sőt homoszexuális, sőt egy mocskos kis buzi. Ez a Ti módszeretek, nem tetszik amikor a fagyi visszanyal, avagy, más szemében a szálkát, magadéban meg az erdőt sem veszed észre? Van baj...
@Peetee: Van baj...

Van! Kettő is! Egy, hogy nem tudom mi a tökömről beszélsz! Ez az én bajom.
A második, hogy hülye vagy! Az meg a te bajod.
@Cycmen: Mifelénk az érvek hiányában kezdődik a személyeskedés. Sajnálom, hogy nem akarod érteni.
@Peetee: Mifelénk az érvek hiányában kezdődik a személyeskedés. Sajnálom, hogy nem akarod érteni.

Tény hogy személyeskedtem, viszont akarnám érteni de nem tudom! Ezt írtad ugyanis: "egy baráti ölelést ábrázoló fényképet lobogtatva a fél országot körbeturnéztátok, hogy Vona Gábor meleg, sőt homoszexuális, sőt egy mocskos kis buzi. Ez a Ti módszeretek,"

Ez is személyeskedés, mert nem tudsz rólam semmit, viszont cselekedeteket tulajdonítasz nekem!Nem turnéztam körbe semmit, nem hiszem hogy Vona buzi, de ha az lenne sem érdekelne hidd el hogy mit csinál este ( amiért utálom az a pálfordulása, mert szavaztam rájuk) és saját módszerem van, nem tartozom semmilyen Ti-hez, persze azért a szavazatomat nem hagyom kárba veszni, ha csak egy kis reményt is látok!
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |