Kiakadt a dubaji hotel az orosz modellekre, mert a képeikkel hazavágják a családbarát szálloda imidzset - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

model4.jpg 

ERKÖLCSTELENSÉG! FERTŐ!!! SZODÓMIA ÉS GONORRHEA!

 

Sztori: A Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah egy baromi drága, ötcsillagos hotel Dubajban, és mint minden ilyenben, itt is gyakran megfordulnak megélhetési kurvák, akik aztán teleszórják az instát luxy villantós fotókkal. Na, ennek akar véget vetni a szálloda, szerintük ugyanis rontja a megítélésüket a sok csöcs meg segg. Azt akarják elérni, hogy a fedetlen testrészeket mutogató fotóknál ne lehessen bejelölni a készítés helyét, még hashtagként sem. Ez azért lesz rohadt nehéz, mert ezeknek a képeknek a pinavillantáson kívül nyilván az a céljuk, hogy menőzzenek vele a készítőik, hogy milyen rohadt drága helyen vannak. 

 

Forrás: Daily Mail

 

Azt hiszed, hogy álhír, de nem az!

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2712149887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mind1ik hotelben ez megy..és ezek még diszkrétképek. Menj le az étterembe, majdnem egy victoria secret sóban találod magad olyan ruhákban vannak a nők. Extra mini vagy totál felsliccelt szoknyák, picsanacik teve patával (aka joga nadrág) és akkor a felsőkről nem is beszéltem. Alap a megagiga dekoltázy, nagy csecsek....és ez a bálnákra is vonatkozik.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |