3 ok, hogy miért zabálj rendszeresen csokit! - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

donersport.jpg

 

1. Fiatalabbnak tűnsz tőle

 

Koreai tudósok nyolc héten át végeztek kísérleteket kakaóporral szőrtelen egereken, és az eredmények szerint az állatok kevésbé ráncosodotak, mint azok a társaik, amelyek ugyanannyi napsugárzásnak voltak kitéve, de nem kaptak kakaót.

 

A kakaóbab magas antioxidáns-tartalma miatt segíthet megelőzni egyes betegségeket (például szív- és érrendszeri problémákat), jótékonyan hat a bőr vérellátására, és ezáltal csökkenti a ráncok kialakulásának esélyét. Magyarul a csoki, ami nagy mennyiségben tartalmaz kakaót, tök jó, csak nem megenni kell, hanem rákenni a bőrünkre.

 

chocoface.gif

 

via Mirror

 

 

2. Okosabb leszel

 

Tudósok végigkérdeztek egy csomó embert mindennapi fogyasztási szokásaikról (beleértve a kávé-, alkohol- ,és csokoládébevitelt), majd egy halom tesztnek vetették alá a kognitív képességeiket. Meglepetésre azok, aki bevallottan rendszeres csokifogyasztók, jobban teljesítettek ezeken. Persze ez is elsősorban a kakaó miatt van, szóval ha csoki által akarsz okosodni, akkor minél magasabb kakaótartalmú étcsokit érdemes zabálni.

 

choco2.gif

 

via Metro

 

 

3. Nagyon finom!

 

Ezt nem tudósok állítják, hanem mi, de ez a legerősebb érvünk!

 

 

Azt hiszed, hogy álhír, de nem az!

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr728820904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |