Megkóstoltam a Zsiguli sört és a Fény Angyalai közé léptem! - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Tamás J. Bertalan

img_20160707_213208-01.jpeg

 

Ha egy ital Oroszországból érkezik, az nyilván csak kurva jó lehet, hiszen ne feledjük, hogy a végtelen orosz tajga szülte minden idők legmenőbb piáját, a Jaguárt is!

 

Mér', mi az a Jaguár?


Míg a béna uniós szabályozás tiltja az ilyesmit, és ezért a dobozok is tele vannak figyelmeztetésekkel, hogy az energiaitalt egészségügyi kockázatok miatt ne fogyasszuk alkohollal, addig a ruszkik fogták, és megalkották ezt a pokoli szörnyet, az alkoholtartalmú energiaitalt! A Jaguár ma már olyan immanens része az orosz folklórnak, mint a Gyed Moroz vagy az idegen országok belügyeibe való beavatkozás!

 

jaguar-russian-drink-13.jpg

 

jaguar2.jpg

 

jaguar3.jpg

 



Ezek után nem csoda, hogy felcsillantak a szemeim, amikor az éjjel-nappali polcain kiszúrtam a Zsiguli nevű sört! Nem volt nehéz amúgy, mert tekintélyt parancsoló literes dobozban árulják, ami ráadásul úgy néz ki, mintha beelesdézett sci-fi rajongók tervezték volna!

 

img_20160707_213018-01.jpeg

 

img_20160707_213227-01.jpeg

 

img_20160707_213629-01.jpeg

 

Vannak rajta űrlények, furcsa robotok, és egy űropera indokolatlan jelmezeit viselő humanoidok is, szóval csupa olyan dolog, ami azt ígéri:

 

"Te is ilyeneket haluzol majd, ha ezt iszod!"


A Kir Bulicsov regények borítójára hajazó ikonográfia láttán azonnal bedobtam egy dobozzal a kosaramba, pedig borsos ára volt, ezer forint körül kellett kipengetni érte. Hogy megérte-e?

 

Naná!

 

Hiszen most már elmondhatom, hogy ittam Zsiguli sört, ami baromi menőn hangzik, még ha maga a cucc középszerű és olcsó lőre benyomását kelti is. Az igazság ugyanis az, hogy

 

A Zsiguli sör a sörök Zsigulija!



Egyszerű, arra jó, hogy a szolid berúgás kedvéért ledönts belőle pár korsóval, de ízlelgetni nem érdemes, mert valahol félúton van a Kőbányai és a csónaklakk között. Épp úgy, ahogy egy Zsiguli vagy Lada is frankó, ha hétvégén ki kell rongyolni a telekre, de csajozni mégsem járnánk vele. Vagy várjunk csak!

 

zsiguli.jpg



A Zsiguli sör legnagyobb hibája, hogy nagyon átüt rajta az alkohol íze, a literes kiszerelés miatt pedig lassan hűl le, és gyorsan melegszik! De az ízorgia hiányát simán feledteti a csomagolás. Sokáig szemeztem vele, mire rájöttem, honnan olyan rohadt ismerős:

 

Minden idők legviccesebb szektája, a Fény Angyalai tolja ezt a sztílót!



Ez egy cseh mérnök, bizonyos Ivo Benda által kitalált ufóvallás, melynek központi tanítása, hogy egy Asthar kapitány nevű fickó és csillagközi flottája itt állomásozik a Föld mellett, és megmenti majd az emberiséget a gonosztól. Ez itt Asthar kapitány:

 

 feny1.jpg



A gonoszok valamiféle gyíkemberek, akik chipeket ültetnek az emberekbe, és így foglalják el a bolygót!

 

 feny3.jpg



Astharon kívül van még egy csomó jószándékú űrlény, hogy csak egyet említsünk, ott van például Jézus, aki Benda tanítása szerint egy "fény-vibráció".

 

 jezus.jpg



A Fény Angyalai nem csak ezek miatt a remek sztorik miatt a legszórakoztatóbb szekta evör, de ők csinálják a világ legszebb honlapjait, meg a legmenőbb illusztrációkat is!

 

 feny2.jpg

 

gorloj.jpg

Ugye, milyen gyönyörű?



Miközben a Zsigulimat hörpöltem, és a dobozon díszelgő hagymázas rajzokat nézegettem, eszembe jutott a haverom, aki az előző esti berúgásokat nemes egyszerűséggel úgy foglalta össze: "Fényt kaptam!"



Ekkor értettem meg, hogy ha elég Zsigulit iszom, még belőlem is lehet a Fény Angyala, és Asthar kapitány majd engem is megment a pokol gyíkjaitól!



Már alig várom!

 

Azt hiszed, hogy álhír, de nem az!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1911786135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |