Peter Andre akkora sztár, hogy a feleségének egy dedikált képet adott saját magáról az első házassági évfordulóra - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

767454999_1589064.gif

 

Most biztos azt kérdezed, ki a csöcs az a Peter Andre?

 

Nyugi, nekünk is rá kellett guglizni! A megoldás:

 

Peter Andre egy közepesen híres angol fószer, aki hivatalosan énekes (volt is néhány ratyi slágere a '90-es években), a valóságban pedig egy csávó, akit asszonyvadító ábrázattal áldott meg a sors! Mutatjuk:

 

 tumblr_lv118knjsx1qiu15uo1_250.gif

 

Leginkább erről ismerik, meg hogy szerepelt a Celeb vagyok, ments ki innen! brit verziójában, és ott összemelegedett a méretes csöcseiről ismert modellel, Katie Price-al! Mutatjuk:

 

giphy_2_1.gif

 

Azóta Peter Andre összejött egy másik nővel, Emily MacDonagh-el, aki már a második gyermekükkel terhes. A párnak nemrég volt az első házassági évfordulója, és a fickó zseniális ajándékot adott a csajnak:

 

Egy dedikált képet saját magáról!

 

S.T.Í.L.U.S!

 

A hivatalos magyarázat szerint azért döntött az autogrammal ellátott fotó mellett, mert saját készítésű ajándékot akart adni!

 

Andre ezzel új értelmez adott az "önmagát adta" kifejezésnek!

 

via Daily Express

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr388884096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |