Ebben a cuccban akart szavazni egy brit nő, meglepődött, mikor nem engedték - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

hulyeszavazo.jpg

 

Teresa Hicks jó ötletnek tartotta, hogy tetőtől talpig beöltözik nemzeti jelképekbe, és a nyakába akaszt egy táblát, amivel az EU-ból való kilépésre buzdít.

 

Valószínűleg nem hallott még kampánycsendről,

 

így eléggé felháborodott, amikor közölték vele, hogy a "nem megfelelő ruházata" miatt nem mehet be a szavazóhelyiségbe. Később már hajlandó volt levenni a nyakából a táblát, és így már beengedték a szavazásra. Utána azt is elmagyarázta az újságoknak, miért támogatta a kilépést:

 

állítása szerint neki is vannak Angliában élő külföldi barátai, de többet már nem bír el szerinte az ország.

 

Hogy a szavazatával nem csak a jövő bevándorlóit szívatta meg, hanem a külföldi barátait is, az már mellékes.

 

via Metro

 

Kövesd a Függőt, jó lesz!

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr608837046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincs kampánycsend Angliában. Egyébként Mo-on sincs már 2006 óta.
@BircaHang Média: Klasszikus értelemben véve tényleg nincs, de a szavazóhelyiségben tilos kampányolni, például beöltözni politikai üzenetekbe, meg transzparenseket mutogatni. Magyarul ott kampánycsend van, akárhogy is nézzük. Másrészt nem azt mondtuk, hogy van, hanem azt, hogy a néni még nem hallott róla, pedig ha tudná mi az, akkor nem lepődne meg, hogy a szavazásnak vannak szabályai, például hogy nem mehet kilépéspárti karácsonyfának öltözve ikszelni.
Nehéz itt állást foglalni, hiszen mindkét oldal téves elgondolás alapján járt, a Brexit szavazói alapvetően két okból szavaztak úgy, ahogy:
1. Az eurokraták, Brüsszel menjen a picsába.
2. A kelet-európaiak menjenek a picsába

Az 1. pont igaz, csakhogy önmagában semmire se elég, nem koherens világnézet. Mert az alkesz Juncker, a tahó Schulz, Cohn-Bendit és hasonló mocskok által vezetett EU valóban semmi kötődést nem képes kialakítani, de egy európai együttműködésre valóban szükség lenne.

A 2. pontot illetően meg az angolok nagy tévedésben vannak. Nem a lengyel, magyar, stb. munkavállalóktól kéne félteni a brit hazát, ugyanis ezek - szemben a volt gyarmataikról odaömlött kokerókkal - nem fognak nekiállni sem robbantgatni, sem ficki-fickizni, sem őket túlszaporodni, sem őket kultúrájukban felülírni...

Mindenesetre azok a libsimagyarok, akik eddig bőszen hangoztatták a Határátkelő blogon, hogy Britannia mennyire haladár meg toleráns, meg fejlett, húha, azok is kaptak most egy pofont... lehet levenni a négerrel összekarolós képeket Face-ről, meg az arcból visszavenni...
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |