Mágikus péniszparfümmel verte át a boszorkány a kétségbeesett szerelmest - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

1411110228452085-potions--substitutions.jpg

 

A kortárs irodalom legjobb sztorijait természtesen nem a hochművészeti folyóiratokban kell keresni, fel kell ütni inkább a Cosmopolitant. Egy Julie nevű nő azt írta meg, hogyan verte át egy kolumbiai boszorkány, akit arra bérelt fel, hogy segítsen hűségesebbé a pasiját.

 

Julie gyerekkora óta ismerte Jeffet, akivel 25 éves korukban jöttek össze. Hamar kiderült, hogy Jeff nem igazán híve a monogámiának, magyarul rendszeresen csalja a csajt. Julie ahelyett hogy kiadta volna a fickó útját, inkább alternatív megoldást keresett, és a testvére, Emma tanácsára inkább felhívott egy boszorkányt.

 

A kolumbiai varázsló meghallgatta a lány panaszait, majd 54 fontért cserébe küldött neki egy speciális parfümöt, hogy azzal fújja magát a csaj, ha a pasival találkozik. Julie állítása szerint

 

a cucc leginkább vizeletre hasonlított, és apró kis péniszformák úsztak benne!

 

A nő azonban még ekkor sem fogott gyanút, hogy ez az egész egy ordas nagy átverés, továbbra is rendszeresen fizetett a boszorkány szolgálataiért. Leginkább az nyűgözte le, hogy a nő mindig pontosan el tudta mondani, mi történt a párral legutóbbi beszélgetésük óta. Állítása szerint ilyenkor betolt valami szert, amitől megjelent a szemei előtt minden.

 

Aztán persze kiderült, hogy a nő nem látnok, csak a nő testvére továbbra is az ügyfele, és ügyesen mindig kiszedte belőle, mi újság Julieval és a pasijával.

 

 A nő állítólag leginkább magára volt dühös, és persze szakított a pasijával.

 

 via Daily Star

 

Hülye hírek a Függőn!

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr958672662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |