Ilyet még nem láttál! Brit tudósok találtak egy feketét, akinek nincs ritmusérzéke! - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

Hallottál már olyat, hogy egy fekete nem tudott énekelni? Esetleg mellényúlt a basszgitáron? Láttál már színesbőrűt, aki nem tudta együtt rázni a többiekkel, amikor beütött a beat? Ugye hogy nem, pedig létezik!

token.gif

 

Van egy mondás, miszerint

 

"Előbb találsz fehér négert, mint olyat, akinek nincs a vérében a ritmus!"

 

És tök igaz, hiszen az albinó feketéknek még saját focicsapatuk is van, nézzétek:

 

 

Ezzel szemben senki nem hallott még olyan feketéről, aki ne tudott volna azonnal rögtönözni egy fasza kis freestyle rappet a felgyújtott kuka mellett a gettóban a kosármeccs után. És olyanról sem, aki ne tudott volna bármikor becsatlakozni a templomi gospelkórusba a vasárnapi misén, esetleg ne tudott volna bármikor megszólaltatni egy zongorát vagy bendzsót. Erre tessék, most kiderült, hogy ilyen is van!

 

mwokengbele_1.jpg

Ő itt Mwokengbele. Mwokengbele egyáltalán nem érzi a ritmust. Táncolni sem szokott, azért ilyen kövér.

 

Brit tudósok több tucat közép-afrikai törzs tagjait vizsgálták meg, és kiderült, hogy van egy fickó Etiópiában, akinek nincs ritmusérzéke. Először természetesen a kutatást végző Rodéziai Egyetem professzorai is kételkedtek az eredmények hitelességében, de a törzs tagjainak beszámolóiból kiderült, hogy a férfinek valóban botfüle van, és kétballábas, ha táncra kerül a sor. 

 

mwokengbele2.jpg

Ha Mwokengbele dalra fakadna, mindenki kétségbeesik.

 

A kutatók értetlenül állnak a jelenség előtt. A genetikai tényezőt elvetették, ugyanis a törzs többi tagja hibátlan ritmusérzékkel bír. Más magyarázat azonban nincs arra, hogy mi okozza a Mwokengbele esetlenségét. A kutatók még a klasszikus hip-hop lemezekkel is próbálkoztak, de a férfi nem kezdett el bólogatni, vagy hevesen mutogatni. A törzs tagjai szerint az a legjobb, ha Mwokengbele csendben marad, mert még a legszebb közös éneklést is el tudja rontani hamis és gyakran teljesen offbeat énekével. A férfi amúgy a jazzre sem fogékonyabb, Miles Davis például semmilyen hatást nem váltott ki belőle, Coltrane-től pedig artikulátlanul üvölteni kezdett. 

 

Ritmusérzék hiányában Mwokengbele nem tud részt venni a törzs hagyományos szertartásain, és a szerda esti bulikon a tábortűz körül. Szerencsére a férfi egy kis közösségben éli az életét, ahol elfogadják így, de el sem tudjuk képzelni, mi lenne vele botfülű feketeként Amerikában!

 

Politikailag inkorrekt hírek a Függőn!

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr758665474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |