Ez a csávó nem vette észre, hogy valaki egy lakatot tett a fültágítójába - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

fultagitosbarom.png

 

Képzeld el, hogy egy laza, fültágítós srác vagy, aki meló közben úgy dönt, hogy kimegy cigizni. Nyugodtan tolod a blázt, egyszer csak egy kattanást hallasz, és azt veszed észre, hogy valaki egy lakatot rakott a füledbe! Mire megfordulsz, már csak azt látod, hogy nevetve elszalad a tettes, te meg ott állsz a lakat kulcsa nélkül. :(

 

Ez az elég hihetetlen sztori esett meg egy Tom Grim Fandango Matthews nevű sráccal, aki a Facebookon a fenti képet osztotta meg egy vaskos anyázással körítve, melyben csúnya dolgokat helyezett kilátásba arra az esetre, ha elkapja a tettest.

 

Mi a magunk részéről eléggé kételkedünk a történet hitelességében, ehhez ugyanis elég bénának kell lenni. Persze arról nem szól a fáma, hogy milyen cigit szívott a fickó.

 

Sokkal valószínűbb, hogy saját maga rakta be a lakatot a fülébe, de ilyet meg miért tenne bárki?

 

Az ügyben megkerestük Lakat T. Károlyt, de valójában nem is...

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr248445692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ha tudná a vicces munkatárs, hogy a fültágítós hülyegyerek rendszeresen hol cigizik, akkor a lakatra egy láncot is tehetett volna még, melynek a másik végét mondjuk egy közeli oszlop köré tekereri és egy másik lakattal azt is összekapcsolja :-)))
Miért tágítja valaki a fülét? Ha erre rájöttél onnan csak egy kicsi és meglesz a lakat rejtélye.
Szerintem a fele sem igaz.
Csak így akart a gyerek egy kis népszerűséget, publicitást.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |