Megint a hódok jártak jól: fából lehet a parmezán! - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

hod_fat_eszik.gif

 

A Bloomberg News független laborvizsgálatokra hivatkozva azt állítja, hogy a szupermarketekben kapható parmezán sajt jelentős részben tartalmaz cellulózt, magyarul

 

tele van faaprólékkal!

 

A sztori 2012-ben indult: az ÁNTSZ egyesült államokbeli megfelelője, a U.S. Food And Drug Administration egy bejelentés alapján villámellenőrzést végzett egy pennsylvaniai sajtgyárban. Kiderült, hogy a cég mindenféle adalékanyagokkal dúsítja a termékét, többek között például fareszelékkel.

 

cheese_wood.gif

Steph Davidson - a Bloomberg illusztrációja.

 

A Bloomberg ezután úgy döntött, bevizsgáltat egy csomó nagy mennyiségben értékesített sajtot a legnagyobb áruházláncokból és kiderült, hogy mindegyik indokolatlan mennyiségű cellulózt tartalmaz, ráadásul van, amelyiken ez fel sincs tüntetve az összetevők között.

 

Hogy Európában mi a helyzet, arról nem szól a fáma, mindenesetre ha legközelebb sajtot szórsz a pennére, gondolj arra, hogy lehet, hogy fát eszel!

 

Hülye hírek a Függő Hírügynökségen!

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr778400640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |