Az állam, ahol akkor is hordhatsz fegyvert, ha vak vagy! - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

Egy helyi tévétársaság különös hézagra bukkant Georgia állam fegyverviselésre vonatkozó törvényében: ezek szerint az is viselhet éles lőfegyvert nyilvános helyen, aki nem lát.

blind-guns.png

 

 

A furcsa szabályozásra úgy derült fény, hogy egy vak fickó eléggé feldühítette a barátait, amikor azok rájöttek, hogy lőfegyvert tart magánál. Megpróbálták lebeszélni róla, de hamar rá kellett jönniük, hogy az illető hivatalosan megteheti, hogy pisztollyal mászkáljon, ugyanis

 

az állami törvények lehetővé teszik ezt - annak ellenére, hogy egyébként csak foltokat lát.

 

Persze a józan ész azt diktálná, hogy ne kaphasson fegyvert valaki, aki éleslátás hiányában képtelen lenne célozni, de a törvény az törvény, így David Bunch továbbra is dönthet úgy, hogy magával viszi a pisztolyát, bárhová megy.



Amikor azt mondjuk: bárhová, azt úgy is értjük, Bunch ugyanis ezek alapján simán besétálhatna olyan helyre is felfegyverkezve, ahova egyébként tilos, ugyanis az erre felhívó táblákat sem tudja elolvasni, sőt, észre sem veszi őket.


Ez legalább annyira abszurd, mintha a férfinek engedélyeznék, hogy vezessen

 

- szerencsére ez a veszély nem fenyeget, az állam bevonta a jogsiját, mikor kritikusan leromlott a látása.



Bunch egyébként azt állítja, azért van szüksége fegyverre, hogy megvédje magát és az otthonát. Ha például valaki rátámad, közvetlen közelről rá tud lőni. Az már más tészta, hogy akkor miért vitte magával a stukkert például bevásárolni.

 

A férfi engedélyét kiállító bíróság tehát jogszerűen járt el, arról pedig nincs nyilvántartásuk, hogy hány hivatalosan is vak ember élhet az államban, aki fegyvert tart.

 

Hülye hírek a Függő Hírügynökségen!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr488397944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |