Talicskát lopott két mesterbűnöző Borsodban - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

talicska-trukk.gif


A Police.hu Furik-rablók című tárcanovelláját változtatás nélkül közöljük:

 

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség két férfival szemben, akik a megalapozott gyanú szerint egy rudabányai telephelyről talicskát raboltak.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Rudabányai Rendőrőrse V. P 26 éves és K. Z. 25 éves helyi lakosokkal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2015. október 7-én 22 óra körüli időben bemásztak egy rudabányai telephelyre, ahol először egyikük leütötte a biztonsági őrt, majd a másik a kerítésen átdobott egy talicskát, amit aztán eltoltak és 2000 forintért eladtak.

A bejelentést követően a rendőrök egy napon belül azonosították, elfogták, majd a rendőrősre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat. A bűnügyi őrizetbe vett terheltekkel szemben a rendőrség előterjesztése alapján, ügyészi indítványra az illetékes járásbíróság 2015. október 11-én elrendelte előzetes letartóztatásukat.

Az ügyben indított nyomozást a Rudabányai Rendőrőrs a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

 

talicska_tolvajok.jpg

 

 

Hülye hírek a Függő Hírügynökségen naponta!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr308373174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |