Saját magát lőtte le a béna fegyveres rabló - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

És ha ez nem lenne megalázó, a pénztáros gyakorlatilag nem is foglalkozott vele, miközben kétségbeesetten próbálta kirabolni a boltját.

shooter1.png

 

A LiveLeak-en feltűnt felvételről nem tudni, hogy hol készült, mindenesetre újabb zseniálisan béna rablót üdvözölhetünk a Hülye Bűnözők Hall of Fame-ben.

 

A videón az látható, hogy egy csuklyás, rövidnadrágos fószer besétál egy üzletbe, majd elővesz egy revolvert, és zavartan babrálni kezd vele, miközben az eladóval diskurál, akit nem különösebben hat meg a fegyver látványa. Időközben feltűnik egy másik férfi is, de az ő kilétére nem derül fény, így nem tudjuk meg, hogy egy másik alkalmazott, egy vevő, vagy a rabló segédje sétálgat haláli nyugalommal a pisztollyal ácsorgó fickó mellett.

 

 

Aztán egy ponton a férfi kezében váratlanul elsül a fegyver: a rabló egyszerűen lelövi saját magát, és megsebesül. Miután önkezével kézen lőtte önmagát, a férfi inkább eliszkol a helyszínről.

 

Hülye hírek a Függőn, gyakran!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr278317562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |