A csokornyakkendős kacsa, aki bement a kocsmába egy sörre, majd összeverekedett egy kutyával - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

A legjobb hírek mindig olyanok, mintha álhírek lennének, de pont attól a legjobbak, hogy nagyon is igazak. Mint ennek a devoni kacsának a története.

 

o-duck-facebook.jpg

 

Barry Hayman egy devoni fickó, aki úgy döntött, kutya vagy macska helyett inkább egy kacsát vesz maga mellé háziállatnak. Így tett szert Starra - az állatot még 2011-ben vette magához, és az ingzsebében hordozta magával, mikor még pici volt. A férfi és kacsája akkora haverok lettek, hogy a szárnyas egy idő után mindenhova elkísérte a gazdáját. Például a törzshelyének számító kocsmába is, ahol furcsa dolgok derültek ki Starral kapcsolatban: az, hogy nem veti meg az alkoholt.

 

swns_drinking_duck_07.jpg

 

Sőt, kifejezetten rászokott a sörre, a helyiek pedig csodájára jártak a vedelő kacsának, aki mindig kapott egy korsó sört, ha betért a pubba. Star ráadásul baromi stílusosan tette mindezt, ugyanis közben mindig csokornyakkendőt viselt. 

 

Aztán egy nap váratlan dolog történt: Star besétált a kocsmába, belapátolt a csőrébe egy korsó sört, majd összeverekedett egy másik vendéggel:

 

Barry másik kedvencével, egy Meggie nevű kutyával, aki megelégelte, hogy Star a sztár (!), és ezért mindig kap ingyenpiát. A féltékeny eb ráugrott a kacsára, és megsebesítette a csőrét. Akkora bunyó volt a csehóban, hogy a szárnyast végül állatorvoshoz kellett vinni. Mindez még tavaly októberben történt - Star azóta felgyógyult, a sztorija pedig simán beverekedte magát minden idők leghülyébb hírei sorozatunkba.

 

pay-barry-hayman-with-his-pet-star-the-duck_thumb_fed_photo.jpg

 

Starnak amúgy van saját Facebook-oldala!

 

Nekünk is van. És van ott még, ahonnan ez jött!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr708284228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |