E-könyv olvasót rendelt magának, tumor volt a csomagban - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

Egy bristoli férfi rendelt egy Kindle-t az interneten, majd amikor izgatottan felbontotta a kapott csomagot, eléggé meglepődött, ugyanis egy kioperált tumorból származó szöveminta volt benne az eszköz helyett.

 

unboxinggif.gif

 

A 37 éves James Potten sokkot kapott, mikor kibontotta a házhozszállított csomagot, melytől azt várta, hogy egy e-könyv olvasó lesz benne. Ugyanis egy kaliforniai betegből eltávolított tumor volt a helyén - mint kiderült, a szövetmintának az egyik londoni kórházban kellett volna kikötnie, azonban adminisztrációs hiba folytán a férfinek kézbesítették. A csomag kódjának eleje és vége stimmelt, azonban a tartalma már nem. A férfi nem bontotta fel a tumort tartalmazó zárt dobozt, nehogy kárt tegyen a szövetmintában.

 

Nem egyszerű csere történt, ugyanis a kórház nem kapta meg a Kindle-t. Az eszközt egyelőre még keresik. A csomagot a FedEx szállította ki, akik elnézést kértek a hibáért, és ígéretet tettek rá, hogy felülvizsgálják saját rendszerüket, hogy kiderüljön, mi okozta az elkallódást.

 

Akárhogy is, ez durvább, mint geciék karácsonya!

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr138261622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |