Panaszt tett a lassú kiszolgálás miatt, mert a pincérek inkább egy szívrohamban haldokló emberrel foglalkoztak - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

Új szintre lépett az éttermi panaszkodás: egy nő ócsárló bejegyzést tett közzé egy étterem Facebook-oldalán, miután megváratták a rendelésével. A késlekedés oka egyébként az volt, hogy egy idős nő szívrohamot kapott az étterem közepén.

 

idontwantto.jpg

 

 

Holly Jones az Indianapolisban található Kilroy's Bar N' Grill nevű étteremben vacsorázott, amikor egy másik vendég rosszul lett, és mentőt kellett hívni hozzá. A 70 éves nő súlyos szívrohamot kapott, Jones rendelése ezért csúszott, a pincérek pedig nem foglalkoztak vele, mert az asszonyon próbáltak segíteni.

 

Jones ezen annyira berágott, hogy másnap teljesen kifakadt az étterem facebookján. Olyanokat írt, hogy "mindenféle drogosokat beengednek", akik aztán túladagolják magukat, neki pedig azt kell néznie vacsora közben, hogy hordágyon kitolnak valakit az étteremből.

Szerinte felháborító, hogy "egy haldokló ember fontosabb, mintha az ő rendelése nem számítana".

 

Az étterem vezetője hamarosan válaszolt is neki, és jól elküldte az anyjába. Először megköszönte az észrevételt, aztán kifejtette, hogy nekik minden vélemény számít, még ez is, mert így legalább látják az emberek, micsoda szörnyű alakokkal kell néha foglalkozni az étteremben. Szerinte Jones egy rideg szívű, utálatos ember, és örül neki, hogy a jövőben nem náluk akarja költeni a pénzét. Aztán elmagyarázta, hogy nem egy betévedt drogos halt meg túladagolásban, hanem egy 70 éves nő kapott szívrohamot.

 

Az esetből óriási felháborodás lett, Jones azóta törölte is a profilját, sőt, kijátszotta a "nem én voltam, feltörték a Facebookomat" kátyát is.

 

UPDATE: az idős nő időben kórházba került, és túlélte az esetet.

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr908252278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

És ha drogos? Akkor is fontosabb a vacsorámnál.
Bocs, hogy pontosítok, de a hivatkozott cikkben az áll, hogy a szívrohamon túlesett nőt sikerült visszahozni, és jelenleg is gyógyul:

"Thankfully she was finally revived at the hospital and survived." [...] "The daughter of the heart attack victim, Tohnna Wymer, has created a GoFundMe page to help with costs associated with her mother's medical treatment, who is currently recovering in hospital."

Azért ez így mindjárt derűsebb végkifejlet! :)
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |