Tudósok rájöttek a másnaposság legjobb ellenszerére! Nem fogod kitalálni, mi az! - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

Az Utrechti Egyetem tudósai 826 másnapos embert kérdeztek meg arról, mivel kúrálják magukat, és reprezentatív kutatásuk eredményeként végre megvan a válasz az emberiség legnagyobb kérdésére evör!

hungover.png

 

Lássuk, melyek voltak a megkérdezettek leggyakoribb válaszai!

 

Víz

 

Gyenge közepes - a víz valójában csak tompítja az alkoholfogyasztás utóhatásait, de hiába vedelünk vizet piálás után, az egyetlen eredmény, hogy maximum kevésbé lesz kiszáradva a szánk, mikor felébredünk.

 

Kávé

 

Negatív! A kávétól maximum éberebbek leszünk, de ez az átlagos napokra is igaz, tehát a kávé, mint a másnaposság ellenszere, valójában csalóka.

 

Zabálás

 

A másnapos zabálás valójában tünet, nem pedig kezelés: a szervezetnek tápanyagra van szüksége, hogy felvegye a harcot a méreganyagokkal, ezért folyton enni akarunk.

 

Alkohol

 

A kutyaharapást szőrével módszer valójában kamu, ráadásul az első lépés az alkoholizmus felé. A másnap elfogyasztott pia nem megszünteti a másnaposság kellemetlen hatását a szervezetre, csak éppenséggel eltompítja az érzékszerveket, ahogy előző éjjel is tette.

 

Az történt ugyanis, hogy a kutatók megvizsgálták a megkérdezettek véralkoholszintjét is. Azoknak, akik egyes gyógymódok hatékonyságáról számoltak be, kevesebb volt az alkohol mértéke a vérükben, magyarul azért voltak jobban, mert

eleve kevesebbet ittak!

 

Összefoglalva: egy komplett kutatócsoport kemény munkával és hosszas kérdőívezéssel valamint laborvizsgálatokkal kiderítette, hogy

 

a másnaposság megúszásának egyetlen igazi módja az, ha kevesebbet iszunk!

 

slow_clap_citizen_kane.gif

 

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr638217374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brafo, barafo index, plìz mètsinàjjàtok eszt felem?
Stimmel, de valami azért van az összeivás mesékben is. Idén kevesebbet ittam, mégis nagyon beteg voltam (lásd még a "ma is tanultam valamit" rovat friss cikkét), tavaly egy sokkal masszívabb pálinkázás - borozás után is elég jól viseltem a másnapot.
Víz, víz és víz. De nem utána, hanem folyamatosan. És nem keverni az italokat.
köfönöm! döbbpet njem izsok
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |