A Himnusz percről percre! - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Tamás J. Bertalan

DALFEJTŐ - Nincs újév Himnusz nélkül! Idén is számtalan tévécsatorna műsorra tűzte a legmenőbb magyar tracket, úgyhogy aki esetleg valami buliban csapatja most, az sem marad le, ugyanis élőben közvetítjük az eseményeket! Aki lemaradt, nálunk pótolhatja!

 himnusz.jpg

 

23:54:00 Hamarosan kezdünk! Maradjatok behangolva!

 

00:00:01 Mindjárt kezdődik! Szuperizgis! Itt már mindenki áll, van, aki a szívére tett kézzel, néhányan kissé bizonytalanul a sok piától, de összességében mindenki megpróbálja kihúzni magát. Ja, és búék!

 

00:00:09 Felcsendültek a jellegzetes hangok, Erkel pakolja a beateket! Mindenki átszellemülten várja, hogy felzendüljön a kórus! Van aki hátratett kézzel, mintha iskolai ünnepélyen lenne, de a trú arcok tudják, hogy vigyázzállásban kell várni, mintha katonák lennénk!

 

00:00:33 Jön a szöveg is: "Isten, áldd meg a magyart, / Jó kedvvel, bőséggel..." Néhányan hangosan énekelni kezdik a tévével együtt, mások kissé félénken mintha csak a szájukat mozgatnák, talán nem szeretik a saját hangjukat, vagy félnek, hogy megszólják őket, ha nem énekelnek.

 

00:00:54 "Nyúhhújts feléje védő kart, / Ha küzd ellenséggel..."

 

00:01:21 Most erőteljesebben énekel mindenki, hogyaszongya: "Bal sors akit régen tép, / Hozz rá víg esztendőt". A magas részek több emberen kifognak, de most senki nem néz rájuk csúnyán, itt ugyanis nem az a lényeg, hogy mindenki szuper énekes legyen, hanem hogy mind együtt énekeljünk!

 

00:01:49 Megvolt a híres üstdobos rész is, mindenki belead apait-anyait! "Megbűnhődte már e nép / A múltat s jövendőt!"

 

00:02:03 Külföldön szilveszterező olvasónk jelenti: "itt sajnos nincs magyar tv, meg nem talaltam ertelmes streamet, de haverokkal beraktuk youtubról, és letoltuk kozosen! mondjuk ez egy oraja volt, az idoeltolodas miatt, de a szandek a fontos, nem? XD". Dehogynem! Nagy fel a gazdasági kivándorlóknak, akik külföldön sem felejtették el, honnan jöttek!

 

00:02:14 Ez már az outro, lassan véget ér a dal. Többen a könnyeiket törölgetik.

 

00:02:53 Véget ért a Himnusz, lecsengtek az utolsó hangok is! Köszönjük, hogy velünk tartottak, aki pedig lemaradt, az pótolhatja a himnusz.hu-n, ahol ráadásul további extra versszakok is várják az olvasót!

 

BÚÉK! Jövőre veletek ugyanitt!

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr368217414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |