Ezt figyeld, spenót van a gumicukorban! - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Pereszlényi Péter Pál

UTOLSÓ VACSORA - Fogadjunk, hogy még sosem nézted meg, miből készül a gumicukor, pedig már a neve is mi, nem? Egy kaja gumiból! Na, mi megnéztük, és leszakadt a pofánk!

 

spenotosgumimaci.jpg

 

Azon nem lepődik meg a kutya sem, ha valami "nyomokban mogyorót tartalmaz" indokolatlanul, de az elég fura, hogy

 

az elvileg gyümölcsízű gumicukorban spenót van! 

 

 

Persze gyümölcs is van dögivel, de a spenót azért elég meglepő, ahogy a csalán is. Egész konkrétan ezek vannak egy zacsi gumimaciban:

 

Glükózszirup, Cukor, Zselatin, Dextróz, Gyümölcslevek gyümölcskoncentrátumból (alma, narancs, citrom, eper, málna, ananász), Étkezési sav: citromsav, Gyümölcs- és növénykivonat (citrom, narancs, alma, kivi, bodza, feketeribizli, arónia, szőlő, passiógyümölcs, mangó, spenót, csalán), Aromák, Fényezőanyagok: sárga és fehér méhviasz, Karnaubaviasz, Bodzakivonat, Gyümölcscukor, Invertcukorszirup

 

Legutóbb akkor lepődtünk meg ennyire, amikor megtudtuk, hogy létezik laktózmentes májkrém. Mármint azon lepődtünk meg, hogy a májkrém eredendően nem laktózmentes, azaz tartalmaz tejterméket. 

 

Lájkold a Függőt, és elviszünk a gasztronómia sötét oldalára!

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr258101484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az a Karna.... izé tecc nagyon. Kapásból kannabist olvastam :D
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |