Az alaptörvény rovásírásos szövegével díszített vonalzót árul a BKV - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Tamás J. Bertalan

COSMOPURITÁN - Íme a tökéletes ajándék az egyenes vonalak rovásírást olvasni képes, alaptörvény-rajongó szerelmeseinek! És csak 50 forint!

 

 

Ehhez tényleg nem lehet mit hozzátenni, egyszerűen érthetetlen, hogy a Budapesti Közlekedési Vállalat ajándékboltja miféle piaci résre, milyen keresletre alapozza a kínálatát, de tényleg van ilyen termékük. Sőt, rovásírás gyakorlókönyvük is!

 

 

Kapcsolódó:

 

Költsd el hasznosan az internetadót, vásárolj be a Fidesz.hu-n!

 

Hillary Clinton béna pólókat árul...


17 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr697497866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Húúúvazze, hogy is tudtunk eddig e nélkül élni, nem is értem. De most a BKV ! ! ! ezzel a hiányt pótló termékével tuti, hogy akkora bevételre tesz szert, hogy akár még nyereséges is lehet.
Sajnos óriási űr a műveltségemen, hogy nem ismerem behatóan a rovásírást. De ahogy bizonyos városok rovásírásos (nem KRESZ-kompatibilis) helyiségtábláit látom autóból, úgy gondolom, minden egyes latin betűnek megfelel egy rovásírásos jel, és visszafelé írják. Tehát az egész nagy tudomány kb. annyi, mint mikor alsós korunkban saját titkosírást találtunk ki. Gyakorlatilag 10 perc alatt megfejthető lett volna, mégis nagy büszkeséggel használtuk. Ismétlem, alsós korunkban. Hát a rovásírás is ennyi: butáknak valami egyszerű dolog a tudományosság köntösébe bújtatva, hadd gondolják magukról, mennyire okosok. Tehát semmi az archaikus magyar nyelvből, a feheruuaru rea meneh hodu utu rea pedig valószínűleg gazdasági bevándorlók hablatyolásának tűnik rovásírás bűvöletében élő szarból jött mélymagyaroknak.
Pardon: helységtábláit.
@funfun: Hogy te mennyire ostoba vagy b+. A rovásírás a múltunk része és ezért árulja pld. a BKV is. Nem azért rovás, mert sok volt a buta, hanem mert régen egyszerűbb írások is elegek voltak. B+, most ezt tényleg magyaráznom kell neked????

Ez nem a magadfajtának szól, szerencsére ebből elég kevés is van.
@♔bаtyu♔: Múltunk része? Tudsz valami linket idevarázsolni, ami tudományosan igazolja rovásírásos emlékek létezését? A tihanyi alapítólevelet miért latin betűkkel írták? Meg utána mindent? És hol tekinthetők meg a múltunk részét képező rovásírásos nyelvi emlékek? Csak nem a Szíriuszon?
Hát nem is szeretnék magadfajta szarból jött mélymagyar lenni. Nekem pont elég, hogy simán magyar vagyok. Ja, és katolikus, mielőtt zsidózni kezdenél.
Álművelt vagy, öcsém. De legyél csak büszke az óvodás titkosírásodra.
@♔bаtyu♔: Ja, a múltatok része. Ami remélhetőleg minél előbb sírba száll veletek együtt, tolvaj banda...
Az oké, hogy van a vonalzón fidesz kotmány, de a kép alapján görbe a vonalzó vazzeg! Noooormááális?
@funfun: Nem zsidózni fog, libsizni :) Csodálkozom, hogy még nem tette :)
Egyébként lehet hogy az ősmagyar múlt része, de akkor kezeljék a helyén. De sok szerencsétlen aki telefirkálja az autója hátulját rovásírással, közvetlenül a kötelező nagymagyar matrica és a szlovák rendszám ;) mellett az tényleg olyan buta, hogy azt hiszi ettől lesz magyarabb mint mások :)
@MAC-Ka: Nem az "ősmagyar múlt része". Ezért is hívják székely rovásírásnak.
@nicktolvajmentesítő_kovi1970: OK, legyen az, nem folytam bele a témába, maximum mint tudományos adat, érdekesség érdekel. De hogy Pl rákosszentmihály nevét miért jó rovásírással kitenni, az nem túl értelmes dolog. Kétnyelvű tlepülésen a település másik nevét, az nyilvánvalóan helyes, de ez... :)
"Nem állítanak rovásírásos helységnévtáblát Nagykőrös határában, mivel a fideszes többségű képviselő-testület elutasította az ötletet - írja a baon.hu. A táblák kihelyezéséhez Dénes Dénes jobbikos képviselő kérte a testület hozzájárulását.

Válaszul Körtvélyesi Attila alpolgármester átadott a képviselőnek három rovással írt szavakat tartalmazó papírlapot és felkérte, hogy mutassa fel, melyikre jegyezték Nagykőrös nevét, ám azt Dénesnek nem sikerült kiválasztania. Ha ön sem tudja elolvasni, akkor kinek állítjuk? Akár latinul is kiírhatnánk. Nem látom a tábla kihelyezésének célját, értelmét - válaszolt az alpolgármester. A képviselők végül leszavazták az indítványt."
@funfun: Te csak simán ostoba vagy.

Annak viszont örülök, hogy a rovásírás zavarja a te fajtádat, mert legalább gyakorolhatod a toleranciát:)))

Mellesleg a rovás kb. annyira mélymagyar, mint a tóra mélyzsidó.
@nicktolvajmentesítő_kovi1970: A tolvajlás a magadfajta múltjának a része. Szerencsére már csak a múltjának.
Minek egyáltalán BKV ajándékbolt? A többi olyan flottul megy (mondjuk az utasszállítás), hogy már van energia mindenre?

@funfun:
Mi köze a rovásírásnak a mélymagyarsághoz? Megjegyezném, hogy a magadfajta húdeművelt arcoknak volt egy előadássorozat az ELTE Magyar Nyelvtörténeti, Szociolingvisztikai, Dialektológiai Tanszéke által szervezve. Biztos az ott előadó docensek is mind mélymagyar szélsőjobboldalifaszistanáczikok voltak.
@nicktolvajmentesítő_kovi1970:
"A székely–magyar rovásírás (vagy székely írás[1] vagy magyar rovásírás) alapvetően alfabetikus írás, jellemzője, hogy minden hangra külön jelet alkalmaz. A székely-magyar rovás a kialakulásától kezdve folyamatosan használatban lévő, ma is élő írás, amely egyrészt a magyar írások közé, másrészt a rovás íráscsaládba tartozik.

Ezt az írást a magyarok több csoportja használta, s mindennapi használatra alkalmas írásként a székelyek őrizték meg.[2] A legrégebbi feliratokat leggyakrabban különböző anyagokba, például fába, csontba, kőbe és fémbe karcolva, illetve vésve lehet megtalálni. A középkortól megjelenik a kézzel papírra írott változata, a jelenkorban pedig a nyomtatott és digitális formája is.

A tudományosan alátámasztott eredetelmélet szerint a székely-magyar rovásírás közvetve a birodalmi arámi írásból eredt.[3] A székely-magyar rovás nem azonos sem a nagyszentmiklósi kincsen is látható az írástörténeti szakirodalom egy részében „tiszai írás” néven tárgyalt kárpát-medencei rovásírással, sem a kazáriai rovásírással.[1]"
@Muad\\\'Dib: Az ő fajtáját már az intézmény neve elriasztja:)))
@♔bаtyu♔:
"A székely-magyar rovás nem azonos sem a nagyszentmiklósi kincsen is látható az írástörténeti szakirodalom egy részében „tiszai írás” néven tárgyalt kárpát-medencei rovásírással, sem a kazáriai "
Gondolom te meg is tudod különböztetni ezeket a rovásírásokat és el is tudod olvasni. Kíváncsi lennék, hogy kishazánkban hány ember tudja elolvasni ezeket a táblákat. Azért ha csak így lenne kiírva, azt hiszem igen sokan eltévednének, mint koldus a rongyaiban.p
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |