Batmannek lenni volna jó... - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

BAROMMÉTER - A szuperhősökkel mindig csupa izgalmas dolog történik, az átlagemberrel meg lófasz se. Itt egy halom hülye videó, mindkét esetet illusztrálandó. A Heti Gereblye mai adása egyszerre szól az izgalmakra éhes közönségnek, és a hozzánk hasonlóan unalmas frátereknek.

 

Superman-Lawn.png

 

Kínzó kérdés level aktuális

A kérdés költői és persze totális nonszensz. Csakis a kissé túltolt zombimánia (The walking Dead, Z Nation, World War Z, Resident Evil, stb.) miatt van vajmi létjogosultsága ennek. a kérdést megválaszolandó készült egy kisfilm, ami szerint a pusztitó zombiapokalipszis idején hatalmas mókázással válik egyenlővé a jelen helyzet agyrohasztó, kínkeserves, mindenki személyes passiója, a bevásárlás.  Egész pontosan:     

  • full sminkben  

 

  • kétsoros görkorival    

 

  • krikettütővel fognak járni szexi lányok    

 

  • csutkán leszünk árammal    

 

  • de mit áram, internet is lesz rogyásig,  

 

  • hogy megoszthassuk A sarki CBA-ban lehenteltem minden zombikt. Jöhettek komék c. képet.

 

A Batmanbuzik most magukhoz nyúlhatnak

Itt egy zseniális klip, amiben az összes batman-sorozat, legyen az animácó, a régi adamwestes tévésorozat, a timburtonös klasszik Denevérember vagy a Nolan féle Sötét Lovag film ikonikus intrója, dallama felcsendül. Mindez batmobilokkal és jellegzetes helyszínekkel megfűszerezve.

 

 

kirk.gif

William Shatner azt mondja, hogy...

felkérték, hogy jöjjön vissza a Star Trekbe. Remek hír, ugye? Nos mindez 2009-ben történt. Annyira rohan a világ amiben élünk, hogy most, 2014-ben sikerült lehoznia a The Verge lapnak - és persze nekünk is - , hogy az egykori Kirk kapitányt felhívta JJ Abrams, hogy ugorjon már be a Star Trek rebootba. Mint azt tudjuk: ez nem történt meg, mert Shatner konkrétan az egész filmet el akarta vinni a hátán.

 

 

batman-supers.jpg

Superman vs Batman 50:5

Ilyen arányban tudnák megölni egymást. De ezzel persze még nem fog lezárulni a nagy vita, hogy egy tényleges Superman vs Batman deatmatchben melyik kerülne ki győztesen.

 

 

marijuana.jpg

Kislexikon a drogozáshoz

A High Times kiadott egy útmutatót szakszerű füvezéshez. Ennyi. Ezt tudja, de ezt stabilan. A könyv egyetlen hibája, hogy nem cigipapírra nyomtatták. :(((

 

 

adamsandler.jpg

A Netflix nagy dobása...

Adam Sandler. Sőt! Egyből négy. Nem elég, hogy a nemzetközi online videotéka nálunk is megveti a lábát, most az is kiderült, hogy egyből négy, prémium minőségű Adam Sandler filmmel fog jelentkezni a közeljövőben. Ismerve fingós viccek királyának filmjeit és azok minden irónia és cinizmus nélkül tényleg elvitathatatlan bevételi sikereit ez tényleg egy zseniális húzás a Netflixtől. Itt van egy rövid okfejtés, hogy miért is. De nagyon egyszerűen: mert dőlni fog nekik a lé.

 

 

Ilyen az, ha egy civilre rakunk egy GoPro kamerát

Baromi unalmas. Egy lelkes Reddit felhasználó lepte meg magát egy ilyen kis készülékkel, mert gondolta mekkora móka lesz ezzel rögzíteni a kis életét, aztán, amikor visszanézte rájött, hogy elég száni kis élete van. Így fogott pár sokkal jobb, sokkal extrémebb, izgalmasabb goprós felvételt és összevágta a sajátjaival, hogy még nagyobb kontrasztot kapjon silány kis élete. Ez egyben egy jó tanács is azon jövendőbeli GoPro vásárlóknak, akiknek amúgy az ég világon semmi érdekes rögzíteni valójuk nincs, mert a gyerekzsúrt ugyanakkora menőség még most is kis kézi kamerával rögzíteni, ha épp nincs fényképezős mobil a házban.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr226758793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |