Nyaralni ment a hülyeség? ÁÁÁ, dehogy, nincs olyan szerencsénk! - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

BAROMMÉTER - Heti Gereblye című hülyehír-összefoglaló műsorunk mai rendhagyó, kétheti adásában letartóztatott ártatlanok, és szabadon bocsájtott bűnösök, koravén szerelmesek, drogosok és igazi kutyaütők várják Önöket. Bónusz: hülye fotók és hülye címek!

 

 

 

 

krustykrab.png

Megépítették a Roszdás Rákollót, a gyorséttermet a Spongyabob sorozatból

Az egy beszívott tengerbiológus álmaként megszületett Spongyabob Kockanadrág című elmebeteg rajzfilmsorozat egyik központi helyszíne a Rozsdás Rákolló nevű étterem, ahol a címszereplő szivacs is dolgozik. Nos, most már nem csak filmen, mert a valóságban is létezik, és hamarosan megnyitja kapuit.

Így néz ki a vízalatti gyorsétterem, ahol a halak tengeri herkentyűkből készült burgereket vásárolhatnak. Nos, egy Salta Burgers nevű cég megépítette az étterem való életbeli mását, kívül-belül. Nem fogják kitalálni, hogy hol...

Hát Palesztínában, Ramallahban. Az internet máris imádja a helyet, és tömegek várják a megnyitót. A Nickelodeon még nem nyilatkozott az ügyben, és jogászai útján sem üzent. További fantasztikus képek erre, a hely Facebook-oldala pedig itt!

 

 

Másodszor is feleségül vette a 9 éves kisfiú a 62 éves nőt

Ha most azt hiszed, elgépeltünk valamit, akkor tévedsz. Egy 9 éves dél-afrikai srác összeházasodott egy nála majd' hétszer idősebb nővel. Kétszer.

A kisfiút állítólag halott ősei kérték arra, hogy mielőbb házasodjon meg, a családja pedig komolyan vette a túlvilági üzenetet. Mivel Dél-Afrikában az a szokás, hogy a házasságot az első év után megújítják, így téve hivatalossá azt, idén már a második házasságkötésre került sor a kis Sanele és Helen, az ötgyermekes anyuka közt. Az esküvőn a nő másik, 66 éves férje, és felnőtt gyermekei is részt vettek, meg még vagy száz másik ember. Ahogy a művelt angol mondja: oké!

 

 

 

Letartóztatták, mert azt kérte, hogy beszéljenek hangosabban

-Hé, zörög a sárhányó!

-Mi? Nem hallak, mert zörög a sárhányó!

Eddig azt hittük, hogy ez csak egy béna vicc, de nagyjából pontosan ez történt Tennessee államban egy lakógyűlésen. Egy öregembert azért vezettek el a rendőrök, mert hangoskodással zavarta a rendezvényt. A hangoskodás az volt, hogy többször is szóvá tette, hogy nem lehet rendesen hallani, ami az ülésen elhangzik. A teremben mindenféle hangosítás nélkül tartották meg az összejövetelt, Eddie Overholt pedig nem hallotta rendesen az elhangzottakat, és ennek hangot is adott. Úgy tűnik, nem volt jó ötlet.

 

 

Véletlenül engedték szabadon a rabot a börtönből

Sőt, az hagyján, hogy jövő július helyett figyelmetlenségből már idén kiengedtek egy elítéltet, de a hibát is csak három nap után vették észre. Az eset New York államban történt, a Rikers Island-en található büntetés-végrehajtási intézetben. A börtönre amúgy is rájár mostanában a rúd: nemrég felkapta a média a hírt, hogy a rabokat (beleértve a mentálisan sérült elítélteket is) rendszeresen verik az őrök. Sőt, olyan eset is volt, amikor a megvert rab esetét utólag sikertelen öngyilkossági kísérletnek próbálták álcázni. Ezek szerint azonban mégsem mindig olyan szigorú a személyzet, például ha szabadon kell valakit engedni.

 

 

A feketék gyorsabban öregednek - állítja egy tanulmány

Tessék, itt egy cikk a Daily Mail-ről, aminek sokkal viccesebb az url-je, mint ami végül a címe lett! Az áll benne, hogy egy kutatás szerint a színesbőrű emberek gyorsabban öregszenek, mint a fehérek. Egészen konkrétan három évvel járnak a velük azonos korú fehérek előtt, mármint egészségügyi szempontból. Így már érthető, miért kell olyan korán házasságot kötniük.

 

 

Drogos polgármesterrel még az átadók is sokkal viccesebbek

Aki járt már akármilyen hivatalos átadón Magyarországon, legyen szó autópályáról vagy palackozó-üzemről, vagy akár egy egyszerű villanyóráról vagy makettről, az tudja, hogy ezeknél nem létezik unalmasabb esemény. A program általában valami borzalmas műsor (helyi óvodások, botlábú néptánckör, fekete mappából verset felolvasó kiskosztümös lányok), majd teljesen semmitmondó, hálálkodó beszédek (kösz, Orbán!) a polgármester, a képviselőúr vagy a téeszelnök szájából; a végén pedig az elmaradhatatlan szalagátvágás. Természetesen a tengerentúlon ezt is sokkal viccesebben csinálják, Toronto teljesen bekészült polgármestere, aki saját állítása szerint már minden létező drogot kipróbált, ezúttal libikókázni kezdett egy játszótér megnyitóján. Legalább rendeltetésszerűen használja a teret, nem úgy, mint a padon ácsorgó Lázár János. 

 

 

Meg akarta enni a barátnője kutyáját

El tudnak képzelni nagyobb anticukiságot egy tacskómészároló, kutyazabáló férfinél?

 

Az új-mexikói Salvador Martinez ilyen férfi. A barátnője elég nagy állatbarát, ez több dologból is látszik, egyrészt Martinezzel járt, másrészt van egy csomó kutyája. Mindenféle cuki padlócirkáló ölebek. Egy nap aztán nem volt otthon semmi ennivaló, és a nő elkövette azt a hibát, hogy elküldte a férfit, hogy oldja meg ezt a problémát, mire az kiment a kertbe, és levágta az egyik kutyát. A biztonság kedvéért előtte utánanézett az interneten valami jó kutyareceptnek, illetve azt is megtudta, hogy Új-Mexikóban szabad kutyát fogyasztani (de legalábbis nem tilos). Az állatkínzás viszont már bűncselekmény, és tekintve hogy a férfi brutális módon, egy csavarhúzó segítségével végzett az állattal, azonnal letartóztatták. A család is teljesen megdöbbent az eseten. Tessék, itt a CNN videója!

 

Kutyát egyébként számos országban esznek, Koreában például vérüktől a bőrükig falják őket, de nem kell ilyen messzire menni, egy ismerősöm egyszer ugyanis arra ért haza a napi melórutin után a kőbányai panelba, hogy ázsiai szomszédai kutyát bontanak a folyosón (!).

 

A hét hülye sajtófotója:

 

Ég a tarló a táskai pihenőhelynél...

 

Az alkotónak olvasóriporternek azért arra volt ideje, hogy szarrá effektezve küldje el az Indexnek a helyszíni képet, mert a bozóttűz jobban mutat, ha rátolunk egy kis X Pro II-t meg feltoljuk a kontrasztot és a szaturációt, ugye! :(

 

Ajánlatunk a hülye címek szerelmeseinek:

 

Megvan az új kedvenc Facebook csoportunk, ahol a tagok a bulvármédia leghülyébb címeit gyűjtik napról-napra. A"terhes férfi madarat szült" egy zseniális válogatás a prémium tartalmakból, és az általunk olyannyira szeretett hülye hírekből. Hogy csak néhány példát említsünk:

  • A Fő utcára bűzlik Kaposváron a meghalt székletgyűjtő férfi lakása

 

  • A pókiszonyt legjobb délelőtt kezelni német tudósok szerint

 

  • Sörrel akarta fellocsolni hülyére itatott fiát

 

  • 200 ezer disznó bújt elő a sötétből

 

Mondjuk ezt a szintet mindössze egyetlen híradó szemlézésével is simán tudja hozni a zseniális lastdaysoftények mikroblog.

 

UPDATE: Gyerekek! Az "ég a tarló", az egy ironikus idézet. Sosem gondoltuk volna, hogy lesz, aki a Függő Hírügynökség névben szereplő hírügynökséget képes szó szerint érteni, de roppant jól szórakozunk.


6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr466544533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az azért érdekes néplélekre vall, hogy ha lány lenne 9 éves, és egy 62 éves férfival házasodna össze, akkor már világraszóló emberjogi balhé lenne, de ezzel a szereposztással meg itt röhögünk rajta. Oké, valahol értem, hogy ez csak egy színjáték, de ismétlem: próbálnák csak meg fordított szereposztással...
@Girhes Joe: forditott szereposztassal altalaban nem szinjatek
Az ott nem tarlótűz, hanem egy tartálykocsi lángol, ami a hét elején gyulladt ki az M7-en szerdán.
De sebaj, tudjuk, hogy a lényeg úgyis az, hogy valójában tök mindegy mi van a képen, csak valaki szeretett volna kurva hozzáértőnek tűnni, mert ismer olyan szavakat, hogy szaturáció, kontraszt, megX Pro II.
Hűha.
A Kaposvári lakásos esetnél valószínűleg magyar lehetett az érintett, mert az Index napokig nyomta ezt a hírt.

A cigányok körében ez ugyanis mindennapos, láttam pár esetet, iszonyú durva dolgokkal.
@Girhes Joe: Barom muszlimok kipróbálták-talán a múlt évben?-a kislány bele is halt a nászéjszakába! Olvass csak utána--google a barátod!
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |